Barça

Messi es lesiona i no jugarà contra l'Hamburg

El davanter del FC Barcelona es va fer una contusió en un bessó durant l'entrenament d'aquest dilluns

Els serveis mèdics del club informen que no s'ha fixat una data per a la seva tornada, ja que “l'evolució marcarà la seva disponibilitat”

El jugador del FC Barcelona Leo Messi es va lesionar durant la jornada d'entrenament de dilluns passat i no viatjarà amb la resta dels seus companys per enfrontar-se a l'Hamburg, ja que les proves han confirmat que té un hematoma intramuscular en el bessó de la seva cama dreta fruit d'una contusió.

L'internacional argentí s'ha sotmès aquest dimarts a una ecografia que ha confirmat el diagnòstic i no s'ha fixat una data per a la seva tornada, ja que “l'evolució marcarà la seva disponibilitat”, segons han explicat els serveis mèdics del Barça, en declaracions recollides per la pàgina web del club.

Per aquesta raó, Messi tindrà una doble sessió de fisioteràpia a la Ciutat Esportiva de l'equip blaugrana. Així, són 21 jugadors els que es desplaçaran a la ciutat alemanya: Pinto, Oier, Dani Alves, Bartra, Ilie, Muniesa, Sergi Roberto, Deulofeu, Dos Santos, Alexis, Rafinha, Mascherano, Juan Ángel Román, Sergi Gómez, Llobató, Patric, Planes, Afellay, Adriano, Balliu i Espinosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.