Barça

“El clàssic no decidirà res, tot i que guanyem”

Solidari. Sergio Busquets s'ofereix com a central i creu que Alex Song millorarà dia a dia en aquesta posició

Sergio Busquets torna a ser, una temporada més, una peça clau al Barça. També Tito Vilanova confia en ell per ajudar a conduir els blaugrana, de nou, cap als títols. De moment, i amb només cinc jornades de lliga disputades, la competició regular sembla encarada, gràcies als vuit punts de distància que ha agafat amb el Real Madrid en tan poc temps. Malgrat que molts culers ja donen la lliga per guanyada, al vestidor barcelonista es pensa que els homes de José Mourinho els posaran les coses molt difícils per recuperar el tro. El migcampista de Badia del Vallès considera que malgrat el seu inici irregular, el conjunt blanc és perillós: “El clàssic no decidirà res. Estem en les primeres jornades de la primera volta. Encara queda molt i, encara que el Madrid perdés al Camp Nou, la lliga no estaria sentenciada.” De fet, el català va recordar la regularitat del Madrid la temporada passada: “L'any passat van guanyar molts partits seguits i aquest any ho poden tornar a fer. Tenen grans jugadors que en qualsevol moment marquen la diferència i al contraatac són molt perillosos.” A més, Busquets va afirmar que de moment el grup no pensa en el partit del dia 7. “Queden dos partits abans, el clàssic el tenim una mica al marge”, va dir.

Bartra: “Estic tranquil”

Tot i no haver debutat encara en partit oficial amb al Barça de Tito Vilanova, Marc Bartra es va mostrar ahir tranquil, conscient que tard o d'hora arribarà la seva oportunitat. “Sé on sóc, al millor equip del món, en què res és fàcil. El que he de fer és reaccionar, entrenar-me més fort, i els minuts arribaran”, va afirmar el central a Montjuïc, en un acte de promoció del Futtoc, un esport que barreja el futbol i el tennis de taula. Per això, Marc Bartra va voler esvair qualsevol tipus de rumor respecte al seu futur immediat en afirmar que no s'ha plantejat sortir en el mercat d'hivern. Sobre Song va dir: “és un gran jugador que s'adapta bé a la posició de central”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.