Barça

“No crec que hàgim tingut sort, sinó mala sort”

Tito Vilanova Tècnic del Barça

El Barça va haver d'esperar al temps afegit per certificar el triomf contra el Celtic, però Tito Vilanova es va mostrar molt satisfet, tant pels tres punts sumats com per la imatge que va oferir el conjunt blaugrana: “Marcar d'aquesta manera, al final, significa que l'equip vol guanyar, ho busca i és per estar orgullós, ja que diu molt d'aquests jugadors, que ja ho han guanyat tot.” I és que el tècnic blaugrana no creu que la victòria contra el conjunt escocès fos afortunada, sinó tot el contrari, i ho va argumentar amb dades: “No crec que hàgim tingut sort, sinó mala sort perquè hem estat mereixedors de guanyar. Hem tingut més del 70 per cent de possessió i hem rematat més de vint cops a porteria.” Tot i això, no va negar les dificultats que van tenir i va recordar que “s'hauria pogut empatar, o fins i tot perdre”.

El tècnic blaugrana ja ho va fer en la roda de premsa prèvia, però ahir va tornar a destacar “la rapidesa a la contra i la fortalesa també en la pilota aturada”, per explicar les dificultats que els va crear el plantejament del Celtic. Pel que fa als canvis efectuats, Tito va assegurar que entre d'altres coses no va apostar per una defensa de tres homes “pel perill del rival a la contra” i perquè “les bandes ja les ocupaven els laterals”. En la mateixa línia, va afirmar que va preferir substituir només dos jugadors perquè molts estaven frescos pel fet de no haver jugat a Riazor i perquè no volia “fer canvis perquè sí”, a més d'afegir respecte a la remuntada que “no és una cosa que es treballi”.

Tot i no fer-ho servir d'excusa, Tito tampoc no va deixar passar l'oportunitat de tornar a criticar el perjudici que els ha suposat haver de jugar dissabte a les deu de la nit i dimarts: “No vull queixar-me un altre cop, però clama al cel.”

Una decisió presa fa dies

Feia setmanes que es preguntava a Tito Vilanova per què no donava l'alternativa a Marc Bartra i el tècnic de Bellcaire d'Empordà va explicar per què ho va fer ahir: “Ja feia més d'una setmana que ho tenia decidit, des que em van dir que Piqué no arribaria a aquest partit. Ha estat bé, és ràpid i va bé en el joc aeri i si està al primer equip és perquè jo ho vaig decidir i vaig dir al club que s'estalviessin els diners de fitxar un central.”

MOLTES COSES BÉ

“Hem tingut més del 70 per cent de possessió i hem rematat més de vint cops a porta”

HORARIS PERJUDICIALS

“No vull queixar-me una altra vegada, però és una cosa que clama al cel”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.