Barça

“Reservar Messi? Jo no ho faria diferent”

Tito Vilanova Tècnic del Barça

Com era d'esperar, la majoria de preguntes de la roda de premsa posterior al partit contra el Benfica van anar centrades sobre l'estat de Leo Messi. Tito Vilanova va explicar que els doctors l'havien estat observant però que fins que no li fessin les proves no podia saber amb exactitud què tenia. El tècnic blaugrana va defensar la decisió de fer-lo jugar la última mitja hora, un tema consensuat amb l'argentí. “Havíem parlat que jugués mitja hora. Sempre li agrada jugar, no era pel rècord. Aquesta mitja hora li serveix com a part d'entrenament físic. Ho hem parlat amb tota la tranquil·litat.” Vilanova va assegurar que, malgrat la tensió que es va viure quan semblava que tenia una lesió seriosa, no es plantejava no fer-lo jugar en partits sense transcendència. “No ho faria diferent perquè si pensem així i guanyem 3 a 0 el canviaríem en el minut 60. No podem actuar així. Si tornés a passar prendria la mateixa decisió. En qualsevol moment et pots lesionar, també en un entrenament”, va afirmar. El tècnic va admetre que Messi estava “tranquil”, però amb un “punt de preocupació” perquè els metges no li van poder fer un diagnòstic definitiu d'entrada. “Quan un jugador està estès a terra sempre em preocupo. Sigui Messi o un altre.”

Analitzant ja el partit, Tito Vilanova va admetre que el Benfica els havia pressionat molt bé perquè no tenia altra opció. Sobre un possible rival va dir que “no tinc cap preferència” perquè “qualsevol que toqui serà difícil, i als vuitens sempre ens ha costat”. El tècnic, que va negar que Tello no jugués per pressions del club, va elogiar Sergi Roberto.

MESSI

“Estava tranquil, però amb un punt de preocupació quan reps un cop i no saps què tens”

SERGI ROBERTO

“Es col·loca molt bé i té una gran arrencada per trencar les línies. Avui ho ha fet”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.