Barça

“El meu successor és un paio llest”

Heynckes. L'actual tècnic del Bayern de Munic felicita Pep Guardiola per haver escollit l'entitat bavaresa

Dies moguts al Bayern de Munic després de l'anunci del fitxatge de Pep Guardiola. De l'arribada del de Santpedor en va parlar ahir l'encara entrenador del conjunt bavarès, Jupp Heynckes.

El tècnic alemany es va mostrar satisfet amb el que serà el seu substitut a la banqueta, de qui celebra la decisió. “Crec que Pep ha analitzat tots els equips capdavanters i només puc felicitar-lo per haver triat aquest”, va declarar Heynckes, que va insistir que entén les raons per les quals Pep Guardiola ha escollit el Bayern de Munic, ja que quan jugava “ja el valorava molt”.

El tècnic germà creu que Guardiola continuarà fent evolucionar el “futbol conceptual, modern” que practica el Bayern, i assegura que “es trobarà aquí amb el millor equip europeu rere el Barça”. “Repeteixo, el meu successor és un paio llest. Ha estudiat tots els clubs i ha conclòs que aquí hi ha més perspectives d'èxit”, va sentenciar Jupp Heynckes, que preveu que el Bayern de Guardiola serà “modern, d'èxit i íntegre”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.