Barça

El retrobament de Pep i el Barça, més aviat del previst

Enfrontament especial. El FC Barcelona de Tito Vilanova jugarà un partit amistós i de caire benèfic contra el Bayern de Munic de Guardiola a l'Allianz Arena el dimecres 24 de juliol

D'ençà que el Bayern de Munic va anunciar que Pep Guardiola seria el seu entrenador les tres properes temporades, van començar les apostes per veure quan es produiria el retrobament del tècnic amb el Barça. Doncs bé, aquest es produirà molt més aviat del previst. El partit més esperat del nou conjunt del tècnic de Santpedor contra el seu Barça serà el 24 de juliol del 2013, en plena pretemporada. Serà un amistós que es jugarà a l'Allianz Arena de Munic i que tindrà finalitats benèfiques, perquè tota la recaptació que generi l'enfrontament anirà destinada a propòsits socials. De ben segur que les grades de l'estadi del Bayern de Munic presentaran un gran aspecte tenint en compte l'expectació que generarà el primer enfrontament entre Guardiola i el Barça i el duel a les banquetes amb Tito Vilanova, que va ser la seva mà dreta en l'etapa blaugrana. A més, els aficionats alemanys estaran impacients per veure l'evolució en el joc del seu equip, ja que Guardiola ja farà uns dies que hi treballarà.

Feia mesos que el FC Barcelona i l'entitat alemanya parlaven de la possibilitat de disputar aquest partit benèfic, però no va ser fins ahir, en el marc de l'assemblea general de l'ECA, que s'està fent a Doha (Qatar), que es va arribar a un acord definitiu. L'amistós adoptarà el nom d'Uli Hoeness Cup i servirà de comiat ajornat a la seva etapa com a futbolista, coincidint amb el seu seixantè aniversari. Actualment, Uli Hoeness és el president del Bayern de Munic, un club gestionat –i molt bé, per cert–, sobretot, per les seves principals figures històriques.

L'ACORD

Es va tancar ahir, en el marc de l'assemblea general de l'ECA a Doha

BENÈFIC

Tota la recaptació que generi l'enfrontament anirà destinada a finalitats socials


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.