Barça

El millor moment per canviar

Leo Messi està segur de poder capgirar l'eliminatòria de Champions i diu que el partit contra el Milan és ideal per canviar la dinàmica negativa

Explica que han detectat els problemes i que tiraran endavant

La plantilla del Barça, sense descuidar el partit contra el Deportivo de dissabte, continua centrada a remuntar l'eliminatòria de Champions contra el Milan. Ahir van fer un dinar per fer pinya al restaurant Can Ferran de Sant Quirze del Vallès i han estat diverses les reunions que s'han fet promogudes pels capitans per mirar d'aixecar la moral d'un equip molt tocat des que va caure a San Siro (2-0). Iniesta va dir immediatament després d'aquella derrota que posava la mà al foc per aquest equip i que estava segur que s'acabaria accedint als quarts de final de la lliga de campions.

Ahir va ser el millor futbolista del planeta, Leo Messi, qui es va mostrar convençut de la remuntada, i té clar que el partit de dimarts s'ha convertit en el millor moment per canviar la dinàmica negativa dels últims partits i capgirar la situació que s'ha generat. “En la plantilla tots som conscients que hem de donar una mica més. Sabem que ara ve un partit clau per canviar. Com ells van guanyar allà, nosaltres podem guanyar aquí. Estic segur que podem remuntar”, deia l'argentí en un acte de la firma de roba esportiva que el vesteix, poc després d'entrenar-se i abans d'incorporar-se al dinar de germanor de la plantilla.

Messi va admetre que l'absència de Tito Vilanova els està afectant i va explicar que ara ha arribat l'hora dels jugadors, a banda de reconèixer que no han fet algunes coses bé en els últims partits. “El que ha passat a Tito i Abidal ens ha afectat. Ens ha passat factura, però no podem posar-ho com a excusa. Aquest és un grup molt fort i segur que tirarà endavant. Nosaltres sabem perfectament quins han estat els problemes en aquestes últimes derrotes, però això quedarà dins del vestidor”, deia Messi, que es va enfadar quan se li va preguntar si estava trist.

“No estic trist, no sé qui ha dit això. És evident que estic dolgut. Sempre ho estic quan perdo, i més en aquest tipus de partits, però ens aixecarem. Estem dolguts per les últimes derrotes, però ens en sortirem”, explicava el guanyador de les quatre últimes edicions de la Pilota d'Or, que només ha estat capaç de marcar tres gols, i els tres de penal, quan s'ha enfrontat amb equips italians i és sabedor que en el partit de dimarts vinent contra el Milan l'equip necessitarà la seva màgia. “Els equips italians treballen molt bé tàcticament. És cert que mai he marcat gols contra ells (només de penal) i espero que dimarts es trenqui aquesta estadística”, va dir el crac argentí, que no va tenir problemes per elogiar el joc que està fent el Real Madrid en les últimes setmanes i que l'ha portat fins a la final de la copa del Rei els quarts de final de la lliga de campions: “Vaig veure el partit del Real Madrid contra el Manchester United i està molt fort. Ho demostra el fet que ens guanyés en la copa i també en la lliga. Ja està en els quarts, però qualsevol equip que hagués passat és candidat a guanyar la Champions.”

MILAN

“Sabem que ara ve un partit clau per canviar. Estic segur que remuntarem”

AUTOCRÍTICA

“En la plantilla tots som conscients que hem de donar una mica més”

Un peu de quatre milions d'euros

Masakazu Tanaka, president de la joieria japonesa Ginza Tanaka va presentar ahir a Tòquio, en companyia de Rodrigo Messi, germà del crac del Barça, un peu d'or de 25 kg de pes fet a mida natural a partir d'un motllo del peu esquerre del futbolista del Barça. Es vendrà per quatre milions d'euros. També es va presentar un quadre de 300 grams d'or amb la petjada de Leo Messi i la signatura del crac. Se n'han fet cinquanta edicions que es vendran a 72.000 euros cada una. I també una peça més petita del peu esquerre de Messi d'uns deu centímetres feta amb cent grams d'or i que té un preu de 32.000 euros. Se n'han fet cent. Una part de la recaptació anirà destinada als damnificats pel terratrèmol del 2011.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.