Barça

Roura alerta del possible baixada davant el Rayo, “després de la pujada”

El segon entrenador del Barça assegura que si aquest és el seu últim partit de lliga, “serà una alegria descomunal” perquè voldrà dir que Tito Vilanova ha tornat

Aquest diumenge, el Barça no podrà comptar amb dos dels seus capitans, Xavi Hernández i Carles Puyol

El segon entrenador del FC Barcelona, Jordi Roura, confia en que els seus jugadors no pateixin “una baixada exagerada” d'intensitat demà diumenge davant el Rayo Vallecano, després de “la pujada tan gran” d'adrenalina que va suposar remuntar dimarts l'eliminatòria de lliga de Campions davant el Milan, al qual va golejar per 4-0 al Camp Nou. Roura veu el partit davant el conjunt madrileny com “especialment complicat”, ja que després del “gran esforç físic” del partit de Champions veu “un alt risc” de relaxació que confia que els seus jugadors puguin evitar.

El Barça, líder incontestable de la lliga, porta tretze punts d'avantatge al seu més immediat perseguidor, el Reial Madrid, i fer front al partit amb el Rayo amb la màxima concentració no serà fàcil. El tècnic català ha insistit, això no obstant, en que el torneig continua sent prioritari: “La lliga és bàsica, importantíssimes per a nosaltres. Demà hem d'estar molt atents”.

El del Rayo podria ser l'últim partit de Roura com a màxim responsable del primer equip, ja que Tito Vilanova tornarà els pròxims dies de Nova York, on ha estat tractant-se del seu tumor en la glàndula paròtide. “Si aquest és el meu últim partit de Lliga, serà una alegria descomunal. No per deixar de ser primer entrenador, cosa que he portat amb tranquil·litat, sinó pel fet que arriba el primer entrenador”, ha comentat sobre això.

Demà, el Barça no podrà comptar amb dos dels seus capitans, Xavi Hernández, que ha recaigut de la seva lesió al bíceps femoral, i Carles Puyol, que ahir es va sotmetre a una artroscòpia per solucionar unes molèsties al genoll dret. Xavi ha estat convocat per Vicente del Bosque per afrontar els pròxims compromisos d'Espanya davant Finlàndia i França i Roura ha comentat la situació del jugador: “En la selecció saben que Xavi està lesionat i confiem i no tenim cap dubte de que el cuidaran. Estem plenament tranquils, perquè sabem que sabran controlar la situació”.

També ha lamentat la lesió de Puyol. “És un símbol, un referent i un exemple per a tots. Perdre'l evidentment és dolorós per a nosaltres, però portava temps amb molèsties, no estava del tot còmode i calia solucionar-ho”, ha indicat.

Finalment, ha valorat l'aparellament de quarts de final de la lliga de Campions davant el París Saint Germain. “És un rival que els últims anys s'ha reforçat moltíssim, té un nivell molt alt i grandíssims jugadors. Si nosaltres estem al nostre nivell evidentment tenim moltes opcions de passar, però també deien que contra el Milan érem favorits. Que ningú s'equivoqui, perquè serà una eliminatòria duríssima”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.