Barça

“No sabia que Mourinho és l'únic que pot parlar de tot”

Irònic. Sergio Busquets defensa Iniesta de les crítiques del tècnic portuguès, que va demanar al manxec que no opinés sobre el Madrid. El de Badia demana que es valori molt el títol de lliga

Sergio Busquets ha crescut molt en els últims anys, tant dins com fora del camp. A les sales de premsa, el de Badia també ha canviat. Ahir, per exemple, va respondre amb ironia les paraules de l'entrenador del Real Madrid, José Mourinho, que va advertir el blaugrana Andrés Iniesta que parlés menys del Madrid –el manxec va assegurar que no entenia el tracte que rep Iker Casillas– i més del Barça. “No sabia que Mourinho és l'únic d'aquest món que pot parlar de tot”, va ironitzar el de Badia, que va sortir en defensa del seu company. “L'Andrés només va donar la seva opinió a favor d'un company que coneix bé des de fa temps”, va explicar Busquets, que també va lloar la figura el porter blanc. “Fins fa dos anys, tots pensàvem que Casillas era un dels millors porters del món”, va dir.

Sergio Busquets també va voler parlar d'un dels homes del dia d'ahir, Alex Ferguson, que va anunciar la seva retirada. El de Badia va lloar l'encara entrenador del Manchester United: “Se'n va un entrenador històric, que sempre serà recordat en el món del futbol. És una pèrdua per al United i per al món del futbol.”

Centrant-se en l'actualitat del Barça, el migcampista va demanar que es valori la lliga. “És un torneig molt important, i és la quarta en cinc anys. Espectacular”, va celebrar el català. El futbolista, a més, creu que l'afició barcelonista també dóna molt valor a la competició domèstica, i creu que s'ha de celebrar: “Els aficionats i nosaltres donarem a aquesta lliga el valor que es mereix, com tots els títols que hem guanyat.” “El millor que es pot fer és celebrar un títol molt important com aquest, que l'afició es mereix celebrar-lo al carrer i al camp”, va afegir el de Badia del Vallès, que va afirmar que al vestidor li ve de gust celebrar-la.

El mig centre blaugrana va admetre que l'equip ha comès errors durant el curs que l'han condemnat a quedar eliminat de la Champions. “No competim sols. Hem fet coses malament i hi ha coses que podríem haver fet millor, però ser campions d'Europa és molt difícil”, va afirmar. El mig creu que, en la derrota, es valoren millor els triomfs: “Aquest equip té el reconeixement que es mereix i ara podem valorar tot el que ha aconseguit fins ara.”

Una lesió “complicada”


En l'últim mes i mig, Busquets ha tingut poca participació en els partits per culpa d'unes molèsties al pubis. El jugador va dir que és “una lesió molt complicada” i va descartar passar pel quiròfan. De fet, té la intenció d'estar al cent per cent per disputar la copa Confederacions amb Espanya. “Cal anar a poc a poc i esperem que vagi pel camí idoni. Sé que no se n'anirà d'un dia per l'altre”, va afirmar. El català va afegir, també, que no es veu marxant del Barça: “Em veig aquí en el futur i en el present, no tinc la intenció de moure'm.”

PUBÀLGIA

Descarta passar pel quiròfan per resoldre les molèsties que arrossega al pubis


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.