Barça

Mascherano ja s'entrena

Retorn als entrenaments. El central argentí del Barça es va tornar a exercitar ahir amb el grup després de la lesió en un genoll que es va fer a l'estadi del París Saint-Germain

Jordi Roura va dirigir la sessió d'entrenament d'ahir en absència de Tito Vilanova i va poder tornar a disposar de Javier Mascherano, que es va tornar a exercitar amb els companys després de la lesió que es va fer contra el PSG.

L'argentí només va completar una part de la sessió amb el grup, però la millora en la recuperació del trencament al lligament del genoll dret que es va fer a París és significativa.

Per la seva banda, Pedro sí que va completar l'entrenament amb normalitat després de la gastroenteritis que li va impedir jugar contra el Betis.

Lesionats, a part

Qui encara no es va poder entrenar és Víctor Valdés, que es va exercitar al marge del grup per seguir recuperant-se de la fasciïtis plantar que arrossega des de fa una setmana. Abidal, amb problemes físics des del duel a Bilbao, també va fer treball específic i el capità, Carles Puyol, d'altra banda, segueix fent treball de recuperació després de la neteja articular a què va ser sotmès el passat 15 de març.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.