Barça

Valdés i Abidal, baixes per al Calderón

El porter blaugrana, que ranqueja durant tota la setmana per culpa d'una fasciïtis plantar, pateix a més una contractura al bessó de la cama esquerra

Tito Vilanova fa viatjar tots els jugadors, també els lesionats, per si es guanya el títol de lliga

El porter del FC Barcelona Víctor Valdés i el defensa Eric Abidal són baixa per al partit de lliga que el conjunt blaugrana disputarà demà diumenge al Calderón contra l'Atlètic de Madrid. Valdés, ranquejant durant tota la setmana per culpa d'una fasciïtis plantar que el va impedir jugar contra el Betis, pateix a més una contractura al bessó de la cama esquerra.

Abidal, que als últims dies tampoc s'havia pogut exercitar al mateix ritme que els seus companys per culpa d'una sobrecàrrega als bessons, ha patit durant l'entrenament d'avui un petit trencament al soli de la cama esquerra.

No obstant això, tots dos viatjaran a Madrid, al costat de la resta de la plantilla, igual que els altres dos lesionats del conjunt blaugrana -els defenses Carles Puyol i Javier Mascherano- i el porter del filial Jordi Masip, que substituirà Valdés en la convocatòria.

Tito Vilanova vol que tots els seus jugadors viatgin a la capital d'Espanya per si cal celebrar la victòria, doncs el Barcelona es proclamarà campió de lliga si guanya al Calderón. I podria ser-ho fins i tot abans de saltar al terreny de joc si aquesta nit el Real Madrid no guanya l'Espanyol a Cornellà - El Prat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.