Barça

Al migdia van agafar forces

La prèvia de la rua, conjunta. Tota la plantilla i el cos tècnic van fer ahir un dinar a la Masia Can Ferran

Tota la plantilla del Barça i el cos tècnic, a més de Marc Muniesa, que durant la primera part del curs va formar part del primer equip ja que es va lesionar greument en un amistós de pretemporada, va agafar forces abans d'iniciar la rua pels carrers de Barcelona per celebrar el 22è títol de lliga, amb un dinar de germanor a la Masia Can Ferran de Sant Quirze del Vallès.

Lloc habitual

Aquest és un dels restaurants habituals i preferits per l'equip blaugrana, que més d'un cop s'hi ha reunit per celebrar alguna altra trobada, per exemple abans d'afrontar el partit de tornada dels vuitens de lliga de campions contra el Milan, en què estava obligat a fer una remuntada històrica.

Twitter a dojo

Diversos jugadors no van perdre l'oportunitat de publicar diverses fotografies del dinar a través de Twitter, per exemple José Manuel Pinto –la que apareix a la dreta està feta pel porter gadità–, Gerard Piqué i Cesc Fàbregas. Com es pot apreciar, no hi va faltar el cava. Va ser només la prèvia d'una gran jornada festiva i de gaudi merescuda pel títol de lliga aconseguit el cap de setmana.

BON AMBIENT

El dinar de germanor es va fer al restaurant vallesà de la Masia Can Ferran


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La calculadora de Hansi Flick

 

El Baxi abusa i Jou reapareix

MANRESA
 
 

Girona-Feyenoord: De desgràcia en desgràcia

Girona
 
Benjamí Pons
PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE

“Res no justifica la moció”

BARCELONA
 

El Fenerbahçe veta la selecció d’Ataman

BARCELONA
 

El Madrid s’encén i perilla Rathan-Mayes

BARCELONA
 

25 anys d’Eurolliga

BARCELONA