Barça

La lliga s'acaba per a Messi

Més proves. La ressonància magnètica, que s'ha ajornat a avui, permetrà saber l'abast de la recaiguda de la lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta i el període previst de recuperació

Les proves mèdiques que han de determinar l'abast exacte de la de la recaiguda del trencament al bíceps femoral de la cuixa dreta de Leo Messi s'han prorrogat fins a aquest matí, quan se li practicarà una ressonància magnètica. Ahir, però, l'astre argentí va passar per la ciutat esportiva de Sant Joan Despí per sotmetre's a una ecografia a la zona afectada. Tot plegat, permet avançar que, amb la lliga ja sentenciada, el davanter no participarà en les tres jornades pendents per completar el campionat i, per tant, no podrà aspirar a superar el seu rècord de 50 gols de la lliga passada (en suma 46).

Les proves d'avui acabaran de confirmar el diagnòstic i el període necessari de recuperació. En aquest sentit, en el calendari de Messi apareixen dues cites de seleccions destacades que podrien marcar el seu retorn a la gespa. La primera es l'Argentina-Colòmbia del 7 de juny, i la segona l'Equador-Argentina del dia 11. En tots dos casos es tracta d'enfrontaments corresponents al grup sud-americà de classificació per al mundial del Brasil 2014. L'astre argentí disposa de quatre setmanes fins a arribar a aquestes cites.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.