Touré Yaya:«Ibrahimovic ens pot ajudar molt»

Touré Yaya ahir es va mostrar convençut que l'equip sortirà molt reforçat amb el fitxatge de Zlatan Ibrahimovic, ja que considera que podrà aportar molt al joc del Barça. «Sabem que és un grandíssim jugador, d'un nivell altíssim. Segur que ens pot ajudar molt», va assenyalar. Qui també ho pot fer és ell mateix si manté el nivell de la temporada passada i el del primer partit de la pretemporada. L'ivorià va ser un dels grans protagonistes del matx contra el Tottenham gràcies a una jugada marca de la casa en què es va desfer d'un munt de defenses per plantar-se a l'àrea. «No és la primera vegada que ho faig. Aquestes coses em surten bé», recordava ahir entre rialles. Malgrat ser una peça clau durant l'exercici passat, el club està buscant en el mercat un altre migcampista per reforçar l'equip. Touré entén perfectament la posició de l'entitat perquè és conscient que tant ell com Keita hauran de marxar dos mesos a la copa d'Àfrica i que l'equip es debilitaria. Sobre la convocatòria amb la seva selecció, va confirmar que no renunciaria a la competició però que està disposat a parlar amb el seleccionador per veure si pot escurçar el període en què hauria d'estar concentrat. Touré també es va felicitar pel resultat en el primer partit de la pretemporada, en què el Barça, ple de joves, va ser capaç d'empatar contra el Tottenham. Fent broma, va explicar que no es va sentir com un pare o un avi de tots els xavals perquè tant Gudjohnsen com Jorquera són més grans que ell.

Pel que fa als reptes de la temporada, va reconèixer que els espera un any «més difícil» que l'anterior perquè el Madrid havia fet «grans fitxatges» i que el que calia era continuar treballant perquè, segons va dir, encara «tenim més bon equip que el Madrid». Touré, finalment, va indicar que aquests primers dies ha vist més tranquil Guardiola, però ràpidament va afegir que era perquè no havia arribat «el més dur».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.