Segona prova i cap a Barcelona

El Barça, que ahir a la tarda va descansar, juga avui el segon partit de la Wembley Cup contra l'Al-Ahly i just després torna a casa

El FC Barcelona jugarà avui el segon partit en la Wembley Cup, on encara té possibilitats de guanyar el títol si goleja l'Al-Ahly egipci i el Celtic de Glasgow no és capaç de vèncer contra el Tottenham. En un principi està previst que Guardiola utilitzi la mateixa fórmula que en el partit de divendres, amb dos equips per a cada part per evitar que els futbolistes es desgastin molt en aquests primers amistosos de la pretemporada. Pel que fa a les baixes, les de sempre, amb els lesionats Márquez, Maxwell, Henry i Hleb, que ahir tampoc es va entrenar. Pel que fa a Messi, que es va perdre el duel contra el Tottenham per unes petites molèsties, no està descartada la seva presència. El duel contra els egipcis serà una gran oportunitat perquè els joves del planter continuïn demostrant al tècnic que de cara a compromisos més importants podrà disposar d'ells sense cap por. Tots ells van deixar una gran imatge contra un rival de l'entitat del Tottenham, que va jugar amb futbolistes experimentats. El rival, l'Al-Ahly, és l'idoni perquè es llueixin, ja que en el primer partit el Celtic els va golejar per 5 a 0. És probable, però, que vulguin netejar la seva imatge i no abandonar el torneig rebent dues golejades. Un cop acabi el partit, l'expedició blaugrana tornarà cap a Barcelona, on està previst que arribi a dos quarts de nou.

Festa a la tarda

L'entrenament d'ahir al matí va estar molt basat en la recuperació de l'esforç fet en l'enfrontament de divendres. Van fer cursa contínua, els habituals rondos, abdominals, flexions i un circuit amb pilota en què es fomentaven els canvis de ritme. A la tarda els jugadors ja no es van entrenar perquè Pep Guardiola va decidir suspendre la sessió i donar-los festa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.