Guardiola tornarà a tenir avui tots els jugadors

Guardiola disposarà a partir d'avui de tots els seus jugadors

Els homes que tenien vacances passaran les proves mèdiques

Després de l'estada a terres angleses, el Barça torna a arrencar, per segon cop, i ara sí amb tots els pesos pesats. Aquest matí, comença la pretemporada per als jugadors que tenien permís per reincorporar-se més tard, ja que havien participat amb les seves seleccions en la copa de les Confederacions, o perquè tenen les respectives famílies a l'Amèrica del Sud. Així, avui a dos quarts de nou del matí estan citats a les instal·lacions de la ciutat esportiva Joan Gamper el capità Carles Puyol, Xavi Hernàndez, Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Sergio Busquets i Dani Alves. Cal recordar que Lionel Messi i Martín Cáceres es van reincorporar a la disciplina de l'equip una setmana abans del que es preveia per poder començar a treballar. Les proves analítiques a què seran sotmesos aquests jugadors serviran per veure l'estat físic en què es troben, especialment Iniesta, que va acabar la temporada passada amb una lesió. Posteriorment, a les set del vespre, aquests jugadors s'entrenaran a la ciutat esportiva.

El programa dels propers dies dels homes de Pep Guardiola continuarà dimarts amb una doble sessió d'entrenaments (matí i tarda) en què per primer cop el tècnic tindrà a la seva disposició tots els jugadors. Cal recordar que l'equip marxa dimecres cap als Estats Units per fer una gira en la qual ja participarà el suec Zlatan Ibrahimovic.

Guardiola deixa clar que compta amb Pedro

Després de sis dies de feina i de dos partits a terres angleses disputant la Wembley Cup, el cos tècnic encapçalat per Pep Guardiola va tornar ahir a Barcelona amb bones sensacions. Així ho va manifestar Pep Guardiola en la roda de premsa posterior al duel contra l'Al-Ahly. «La millor notícia és que tornem a casa intactes i havent vist joves i no tan joves.» Sobre el futur dels futbolistes del planter que van estar fins ahir treballant a Marlow, l'entrenador blaugrana va reconèixer: «Alguns ens els emportem als EUA, però tots se n'aniran al filial i al juvenil. El dia que els necessiti, els cridaré i els pujaré.» Un cas a part és el de Pedro, que la temporada passada ja va jugar molts partits amb el primer equip. «És definitivament jugador del primer equip. Ho fa tot amb molt bon sentit i estic segur que ens ajudarà molt aquest any», va concloure Guardiola. El canari doncs, serà un dels homes del planter que iniciarà dimecres la gira americana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.