Barça

El gran pes de Guardiola en l'opció de Thiago

Presentació. El migcampista admet que la presència del tècnic que el va fer debutar amb el Barça ha estat clau per triar el Bayern

Thiago Alcántara ahir va ser presentat oficialment com a nou jugador del Bayern de Munic. En la seva compareixença, va admetre que Pep Guardiola havia estat clau en la seva decisió de recalar en el conjunt alemany. “Tots sabem el que és Guardiola i el que significa ser jugador seu. Va ser una persona molt influent en la meva carrera, m'ha ajudat molt i sempre ha estat molt sincer. Li dec molt”, va dir.

El de Santpedor va demanar explícitament el fitxatge de Thiago Alcántara a la directiva bavaresa un cop aquest va decidir que volia marxar del Barça abans que s'acabés la temporada passada. Thiago va admetre que deixar el FC Barcelona no havia estat “fàcil” perquè allà s'hi va estar molts anys, però que arribava a un altre club “enorme” i amb una gran història.

Partit contra el Barça

El migcampista va assegurar que està “llest” per participar en el partit contra el seu exequip el 24 de juliol que ve. Rummenigge, per la seva banda, va explicar que aquest fitxatge era una petició especial de Pep, però va assegurar que seguien l'evolució de Thiago des de feia anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.