Barça

Busquets celebra els 25 anys renovant fins al 2018

La continuïtat d'una peça clau. Zubizarreta, va anunciar l'acord amb el migcampista, que ahir feia anys, i tindrà una clàusula de 150 milions

Abans de sotmetre's a les preguntes dels periodistes sobre els diversos temes de l'actualitat del FC Barcelona, el director esportiu, Andoni Zubizarreta, va voler agafar el micròfon per anunciar una de les notícies més importants de la jornada i del futur: la renovació de Sergio Busquets fins al 2018, amb un any més d'opcional. La seva clàusula de rescissió es manté en els 150 milions d'euros, una quantitat prou elevada perquè els equips que sospiraven pel migcampista de Badia del Vallès desisteixin d'intentar el seu fitxatge. L'última ampliació de contracte de Busquets s'havia acordat el 27 de gener de l'any 2011. En els propers dies, el jugador complirà els actes protocol·laris de la signatura del contracte i es farà les fotos amb el president de l'entitat. L'acord per la seva continuïtat va coincidir amb la celebració del seu 25è aniversari. La notícia, per tant, va ser el millor regal possible.

La renovació de Busquets era un dels grans objectius de la direcció esportiva del FC Barcelona, perquè es tracta d'una peça fonamental en el sistema de l'equip de Tito Vilanova des que va arribar al primer equip en la primera temporada de Pep Guardiola.

Comencen a suar

Després de passar dilluns controls mèdics, dotze dels quinze jugadors del primer equip que han iniciat ja la pretemporada van començar ahir els entrenaments en doble sessió. La primera, per mitigar els efectes de la forta calor que fa aquests dies a Barcelona, va començar a les nou del matí. La segona es va fer a les set de la tarda. La primera jornada de dobles sessions, que s'allargaran fins divendres, va servir perquè s'estrenessin sobre la gespa alguns dels nous membres del cos tècnic que encapçala Tito Vilanova. És el cas de l'exentrenador del Girona Joan Francesc Ferrer, Rubi, que serà un home de plena confiança de Vilanova al costat de Jordi Roura i Aureli Altimira. Rubi serà l'especialista en la preparació de partits i de jugades d'estratègia. També va ser el primer dia de feina de Jaume Torras i Jordi Melero, els dos membres del cos tècnic que substitueixen Domènec Torrent i Carles Planchart, que han marxat al Bayern de Munic amb Pep Guardiola, com a analistes de vídeo. Dels quinze futbolistes que han iniciat la pretemporada, tres van fer treball de recuperació: Carles Puyol, Isaac Cuenca i Ibrahim Afellay. Aquesta tarda s'incorporaran als entrenaments del primer equip onze jugadors del filial que reforçaran l'equip en el primer amistós de la pretemporada que els de Tito Vilanova jugaran dissabte vinent a Gdansk.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.