Barça

“Seré feliç si al Barça li va bé”

Pep Guardiola. “El desig que al Barça li vagi sempre bé és una obvietat”, va dir el català, que va assegurar que no vol entrar en més polèmiques amb el club blaugrana: “La relació de Barcelona cap a Munic serà d'anada, mai de tornada”

Avui s'estrena en la Bundesliga el Bayern de Munic de Pep Guardiola contra el Borussia Mönchengladbach. El tècnic català va donar les seves impressions en la roda de premsa prèvia al primer xoc de lliga que es disputarà a l'Allianz Arena, on també va parlar del seu exequip, el Barça: “El desig que al Barça sempre li vagi bé és una obvietat. Tot allò que al club li vagi bé em farà feliç”, va indicar Pep. A més, el de Santpedor va explicar que no vol entrar en cap més polèmica amb el club blaugrana. “La relació de Barcelona cap a Munic serà d'anada, mai de tornada”, va assegurar refusant entrar en cap creuament de declaracions. A Guardiola li van preguntar per les paraules que va dir al diari Sport diumenge passat Sandro Rosell, en què, referint-se a les declaracions fetes per Guardiola a principis de juliol carregant contra la directiva, el president blaugrana va manifestar: “Tot el que diu és fals, i ho diu sense arguments ni proves. Ho atribueixo a algú que amb interessos intoxica el Pep, i ell es deixa intoxicar.” La resposta de l'entrenador dels muniquesos va ser en la mateixa línia del que havia dit anteriorment: “Respecte a les declaracions del president, vénen d'anada, no de tornada.”

Pel que fa al matx contra el Gladbach, Guardiola no sap si podrà disposar de Thiago, que amb febre ahir, és dubte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.