Barça

Messi, Puyol i Mascherano, novetats del Barça contra l'Osasuna

Oier, Dani Alves, Piqué, Alexis i Cuenca són baixa per decisió tècnica

El FC Barcelona afronta la primera marató de la temporada, amb cinc partits en 14 dies

La presència dels argentins Lionel Messi i Javier Mascherano, així com del capità, Carles Puyol, són les principals novetats de la convocatòria que l'entrenador del FC Barcelona, Gerardo ‘Tata' Martino, ha facilitat després de l'entrenament previ al partit de demà dissabte contra l'Osasuna. Després de set mesos en el dic sec a causa d'uns problemes al seu genoll, el lleidatà ha rebut avui l'alta mèdica i, si Martino ho creu convenient, podria tenir uns minuts a Pamplona, on no viatjaran Gerard Piqué, Alves, Alexis, Oier i Isaac Cuenca per decisió tècnica.

Sí que estarà, en canvi, Lionel Messi, que ja està recuperat de les seves molèsties musculars que va patir fa tres setmanes en el partit contra l'Almeria, mentre que el seu compatriota Javier Mascherano també ha entrat a la llista de convocats després de rebre l'alta mèdica. Així, Martino podrà comptar amb tota la seva plantilla, excepte el lesionat Jordi Alba, per afrontar amb garanties la primera marató de la temporada, amb la disputa de cinc partits en 14 dies.

La convocatòria de divuit jugadors del Barcelona la formen: Valdés, Pinto, Montoya, Fàbregas, Puyol, Xavi, Pedro, Iniesta, Messi, Neymar, Dos Santos, Mascherano, Bartra, Sergio, Song, Tello, Adriano i Sergi Roberto.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.