Barça

Martino s'emporta a tots els disponibles menys Isaac Cuenca

Els futbolistes estan citats demà, dilluns, a les 09.30 del matí al Camp Nou

Està previst un entrenament a l'estadi Giuseppe Meazza a les 19:00 hores

El tècnic del FC Barcelona Gerardo ‘Tata' Martino ha convocat a 22 futbolistes per al partit de la Lliga de Campions davant el Milan de dimarts que ve, tots els disponibles excepte Isaac Cuenca. El Barça, líder en solitari de la Lliga malgrat que ahir va perdre els primers punts (0-0 a Pamplona), s'ha entrenat aquest diumenge, en una sessió de recuperació per preparar el partit davant l'equip llombard.

A més de Cuenca, tampoc formaran part de l'expedició blaugrana Jordi Alba i Ibrahim Afellay, els dos únics jugadors lesionats que té l'equip en l'actualitat.

Els futbolistes estan citats demà, dilluns, a les 09.30 al Camp Nou. Està previst un entrenament a l'estadi Giuseppe Meazza a les 19:00 hores i anteriorment compareixeran davant els mitjans el tècnic i el xilè Alexis Sánchez.

La llista de convocats és, per tant, la següent: Víctor Valdés, Pinto, Oier, Montoya, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Messi, Neymar, Dos Santos, Mascherano, Bartra, Busquets, Song, Tello, Adriano, Dani Alves i Sergi Roberto.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.