Barça

Alves estarà deu dies de baixa per un petit trencament al soli

El defensa del FC Barcelona no podrà disputar els partit de lliga contra el Granada ni el de lliga de Campions contra l'Ajax

La baixa d'Alves se suma a les dels lesionats Víctor Valdés, Leo Messi, Jordi Alba, Cristian Tello i Xavi Hernández

El defensa del FC Barcelona Dani Alves estarà entre una setmana i deu dies de baixa per un petit trencament al soli de la cama dreta, segons han informat avui els serveis mèdics del club català. El lateral brasiler s'ha sotmès aquest matí a unes proves que han confirmat que pateix un petit trencament de fibres que li impedirà disputar el partit de lliga contra el Granada i el de lliga de Campions contra l'Ajax.

El seu compatriota Neymar da Silva s'ha reincorporat avui als entrenaments al costat del xilè Alexis Sánchez. Els dos han arribat en bones condicions de la concentració amb les seves respectives seleccions i podran jugar dissabte contra el conjunt andalús, igual que el defensa Gerard Piqué i el migcampista Cesc Fàbregas, que ja porten diversos dies entrenant-se al mateix ritme que els seus companys.

La baixa d'Alves se suma a les dels lesionats Víctor Valdés, Leo Messi, Jordi Alba i Cristian Tello, mentre que Xavi Hernández ha tornat a entrenar-se avui al marge per una sobrecàrrega als isquiotibials i és seriós dubte per mesurar-se al conjunt granadí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.