Barça

El Barça viatja a Amsterdam amb Xavi i sense Adriano

Adriano és baixa contra l'Ajax per un esquinç al turmell esquerre que va patir durant el partit contra el Granada

El davanter blaugrana Alexis Sánchez tampoc viatja per sanció

El migcampista Xavi Hernández ha entrat en la convocatòria que el tècnic del FC Barcelona, Gerardo Tata Martino, ha donat aquest diumenge per enfrontar-se dimarts que ve a l'Ajax a la Lliga de Campions, una llista en la qual no hi ha el defensa Adriano Correia per lesió.

Xavi, absent en el partit de Lliga d'ahir contra el Granada per una sobrecàrrega als isquiotibials, ha rebut avui l'alta mèdica. Adriano, en canvi, és baixa per un esquinç al turmell esquerre que va patir durant el partit contra el conjunt granadí. Tampoc viatja a Amsterdam, per sanció, el davanter Alexis Sánchez, mentre que segueixen a la infermeria: Víctor Valdés, Jordi Alba, Dani Alves, Jonathan dos Santos, Ibrahim Afellay, Cristian Tello i Lionel Messi.

El davanter Isaac Cuenca torna a quedar-se fora per decisió tècnica. La llista la completen el juvenil Adama Traoré i els jugadors del Barça B Jean Marie Dongou, Patric Gabarrón i Sergi Gomez.

En total, Martino s'emporta 19 futbolistes a Amsterdam: Pinto, Oier, Montoya, Piqué, Puyol, Bartra, Mascherano, Sergi Gómez, Sergio Busquets, Song, Xavi, Iniesta, Cesc, Sergi Roberto, Patric, Pedro, Neymar, Adama i Dongou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.