Barça

Puyol torna a ressentir-se del genoll dret i és baixa contra l'Athletic 

El central del filial Sergi Gómez substitueix el capità blaugrana en la convocatòria

El defensa Marc Bartra ha entrat a la llista per jugar aquest diumenge

El defensa Carles Puyol, de nou amb molèsties al genoll dret, no ha entrat en la llista de convocats que el tècnic del FC Barcelona, Gerardo Tata Martino, ha donat aquest dissabte per enfrontar-se demà a l'Athletic Club en partit de Lliga.  La baixa de Puyol s'uneix, per tant, a les del defensa Jordi Alba i el davanter Neymar da Silva, lesionats a la final de la Copa del Rei davant el Reial Madrid. El central del filial Sergi Gómez substitueix el capità blaugrana en la convocatòria. 

De la seva banda, el defensa Marc Bartra, qui també va haver de retirar-se a la final de Mestalla amb molèsties als isquiotibials, ha entrat a la llista.  Els divuit jugadors convocats per mesurar-se al conjunt bilbaí són: Pinto, Olazábal, Montoya, Alves, Sergi Gómez, Bartra, Mascherano, Adriano, Sergio Busquets, Song, Sergi Roberto, Cesc, Xavi, Iniesta, Messi, Tello, Pedro i Alexis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia