Esports

Consternació a Barcelona i Bellcaire d'Empordà per la pèrdua de Tito Vilanova

L'alcalde de la capital catalana, Xavier Trias, destaca la “professionalitat” del qui fou “un dels artífexs del Barça dels triomfs”

El municipi natal de l'entrenador decreta dos dies de dol

Els alcaldes de Barcelona, Xavier Trias, i de Bellcaire d'Empordà, David Font, han lamentat aquest divendres la mort de l'exentrenador del FC Barcelona Tito Vilanova a causa de les complicacions derivades del càncer a la glàndula paròtide que patia des de fa més de dos anys.

Trias, alcalde de la ciutat del club en el que va militar des de ben petit i en la que ha mort, ha estacat la “professionalitat extraordinària”de Vilanova i la seva capacitat de “lluita” tant en el terreny esportiu com en la seva vida privada. Per a l'alcalde de la capital catalana, la seva és una “pèrdua importantíssima” per al món de “l'esport, per a la ciutat i per al país”. “En un dia com aquest, a Barcelona estem tristos”, ha reblat. Trias no ha volgut oblidar que el desaparegut va ser “un dels artífex del Barça dels triomfs”. “Pot sentir-se orgullós”, ha conclòs.

De la seva banda, l'alcalde de Bellcaire d'Empordà, el municipi que el va veure néixer fa 45 anys, s'ha mostrat consternat per la notícia i ha declarat que és un moment que cal estar al costat de la seva família. Per això, David Font ha volgut donar “una gran abraçada als seus pares, la seva dona, als seus fills, al seu germà i a tota la resta de la seva família”. Font ha aprofitat per demanar als mitjans que mantinguin el mateix respecte que han mostrat fins avui amb la família.

La mort de Tito Vilanova ha commocionat els veïns del seu poble natal, on encara resideixen els pares de l'exentrenador blaugrana. La seva desaparició suposat un fort impacte emocional per totes les persones que han vist créixer Vilanova i que coneixen la seva família.

El municipi ha decretat dos dies de dol, aquest dissabte i diumenge, i avui ha tocat campanes a mort. De moment encara no es coneixen els actes que s'hi faran en record de la figura de l'extècnic del Barça.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia