Barça

La Lliga es decidirà al Camp Nou dissabte que ve

El Barça podrà ser campió de Lliga si guanya l'Atlético de Madrid en l'última jornada del campionat

Els de Tata Martino empaten a zero davant de l'Elx i l'Atlético de Madrid, a un gol contra el Màlaga

El Real Madrid perd 2-0 contra el Celta

Encara està tot per decidir. El Barça podrà guanyar la Lliga si s'imposa a l'Atlético de Madrid en l'última jornada, al partit que disputaran tots dos dissabte que ve a les 18h al Camp Nou.

I és que, tot i empatar contra l'Elx (0-0), els de Martino han aconseguit el mateix resultat que els de Simeone. L'Atlético de Madrid no ha pogut més que empatar a un gol contra el Màlaga al Calderón.

Els de Martino han sortit al camp amb ganes de donar-ho tot per aconseguir guanyar el partit, cosa que no ha pogut ser. Si a la primera part han pressionant i han jugat amb intensitat sense aconseguir ficar la pilota dins la porteria contrària, a la segona part aquesta intensitat s'ha anat perdent. Amb tot, el Barça ha tingut nombroses oportunitats. Per molt que ho han intentat, el gol no ha arribat. Nervis fins al final i l'orella posada al Calderón creuant els dits perquè els de Simeone no marquessin un segon gol. I així ha estat.

Els blaugrana tenen una nova oportunitat per dependre d'ells mateixos i intentar guanyar el títol al Camp Nou.

Per la seva banda, el Real Madrid ha perdut contra el Celta 2-0, donant per perduda la Lliga i centrant-se en la seva lluita per aconseguir el desè títol de la Lliga de Campions.