Barça

Iniesta: “Tot l'any es resumirà en 90 minuts”

El migcampista del FC Barcelona demana a l'afició blaugrana “estar al 200 per cent, com ho estarà l'equip”

El de Fuentealbilla considera que la clau per guanyar estarà en poder “marcar la diferència en els moments determinats”

El migcampista del FC Barcelona, Andrés Iniesta, ha admès aquest dilluns que aconseguir la Lliga en l'última jornada davant l'Atlético de Madrid “seria brutal”, i ha fet una crida a l'afició blaugrana que estigui “al dos-cents per cent” en “la final” del proper dissabte, “com ho estarem nosaltres”. “Tot un any es resumeix en un partit, en 90 minuts”, ha reflexionar el de Fuentealbilla. Així, el jugador és partidari de centrar-se en el partit del Camp Nou contra els ‘colchoneros' i “analitzar” la temporada i les decisions a prendre aquest estiu un cop acabi la competició.

“Seria la Lliga més celebrada. Aquest grup de jugadors no ha tingut l'oportunitat d'una final de Lliga així. Ho donarem tot per tornar a aconseguir un títol i després ja hi haurà temps per analitzar les coses i millorar-les”, ha argumentat Iniesta.

Conscient que el Barça no ha estat capaç de guanyar a l'Atlético en els cinc partits disputats aquesta temporada, ha considerat que l'equip “haurà d'estar bé, lúcids i molt encertat en els últims metres” per aconseguir la victòria. “Sabem que tindrem la pilota. Hem d'estar lúcids i hem de marcar la diferència en els moments determinats”, ha apuntat. Per tot això, un dels capitans del Barça creu que l'afició del Camp Nou els pot donar “un plus” per aconseguir-ho.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia