Barça

Ivan Rakitic lluirà el número 4 de Pep Guardiola

El jugador ja vesteix de blaugrana després de firmar el contracte i superar les proves mèdiques

El croat Ivan Rakitic, nou jugador barcelonista, lluirà el número quatre en poder fins fa unes setmanes de Cesc Fàbregas, però també el número que, com ha recordat en roda de premsa, també va portar Pep Guardiola, tal com s'ha revelat després de la firma del contracte que el vincula les cinc pròximes temporades amb el quadre blaugrana.

Rakitic, que va arribar aquest dilluns a Barcelona, s'ha sotmès a primera hora del matí a una revisió mèdica a les instal·lacions del club a la ciutat esportiva Joan Gamper, a Sant Joan Despí. S'ha sotmès a una sèrie de mesuraments antropomètrics per comprovar el seu estat físic, a més d'una prova d'esforç en una cinta mecànica.

Posteriorment, el jugador acompanyat pels seus representants s'ha presentat al Camp Nou. Allà ha signat el contracte a la zona de llotja, en un acte en el qual el president del Barcelona, Josep Maria Bartomeu, li ha lliurat la seva samarreta blaugrana amb la inscripció I.Rakitic i el número quatre a l'esquena.

El jugador ha posat per a l'ocasió amb la seva dona Raquel Mauri i la filla de tots dos. Després Rakitic s'ha vestit de curt al Camp Nou. L'últim acte del primer dia del croat com a blaugrana ha estat la seva presentació oficial en una roda de premsa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia