Bojan viatjarà amb un informe mèdic a Madrid, on l'espera la sub-20

Tot i estar lesionat, Bojan serà l'aposta del seleccionador de l'equip estatal sub-20, Luis Milla

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, es va resignar a perdre un dels davanters del primer equip, Bojan Krkic, convocat per al mundial sub-20 amb la selecció estatal. La cita mundialista juvenil mantindrà el de Linyola lluny de Can Barça del 21 de setembre al 16 d'octubre. Es perdrà sis partits i arribarà molt just per al duel a Mestalla contra el València, el 17 d'octubre.

«Són qüestions de calendari. Poca cosa podem fer nosaltres des d'aquí», va dir Guardiola. «La federació té la força i la raó. Res més a dir», va concloure, taxatiu, l'entrenador. A més de Bojan, el Barça hi estarà representat pel central Fontàs i pel mig centre del Barça Atlètic Oriol Romeu.

Bojan viatjarà demà passat a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, a Madrid, on està convocat a les 12 del migdia. Un cop allà, presentarà l'informe mèdic dels metges del Barça que acredita la seva lesió.

El permís a Asenjo.

De moment, el Barça no té pensada cap estratègia per combatre la convocatòria. L'Atlético de Madrid, en canvi, va demanar un permís especial perquè els seus jugadors Sergio Asenjo i Álvaro Domínguez s'afegeixin a la concentració de l'equip de Milla dimecres i puguin jugar, així, l'estrena dels colchoneros en la Champions contra l'Apoel Nicòsia a Madrid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.