Barça

Luis Enrique: “No he rebut cap ultimàtum”

L'entrenador del Barça no vol “ni confirmar, ni desmentir” totes les informacions que han sorgit sobre la mala relació amb Messi

Assegura que no té problemes “amb cap jugador”

L'entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha estat contundent en afirmar que no ha rebut “cap ultimàtum” per part de la junta directiva i ha recalcat que no té problemes “amb cap jugador”, i que es parla normalment amb Leo Messi “i amb tots els jugadors de la plantilla”. “Mantinc la mateixa relació que al principi de temporada amb tots els jugadors, no hi ha variació”, ha dit el tècnic en una roda de premsa en la qual ha abordat l'actualitat immediata de l'entitat.

Luis Enrique ha assegurat que la continuïtat d'un entrenador “sempre depèn dels resultats”, però que en qualsevol cas se sent abonat tant pel club com pels jugadors.

L'asturià ha recorregut al “ni confirmo ni desmenteixo” les principals qüestions problemàtiques que li han plantejat, per exemple sobre una suposada picabaralla dialèctica amb Leo Messi. “Les coses que formen part de l'equip, sempre es quedaran al vestidor”, ha insistit.

Respecte a la destitució d'Andoni Zubizarreta, Luis Enrique l'ha qualificat com “una notícia molt trista” i en aquest sentit considera que personalment el debilita. “No només perquè em va portar al club, sinó perquè tant ell com Albert Valentín i Narcís Julià –els seus ajudants– són tres persones preparadíssimes, d'un nivell altíssim i que han fet una gran feina. Són persones lleials”, ha recalcat.

En una roda de premsa en la qual el partit de l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra l'Elx ha quedat en un discret segon pla, l'asturià ha sortit del pas d'una eventual sortida del club en subratllar que se sent “molt fort” per afrontar el segon tram de la temporada.

“Em sento confiat, motivat, pensant en les coses que podem millorar, centrant-me en les coses que podem controlar. Segueixo amb la mateixa fe, i ho veig en els jugadors i en l'equip”, ha puntualitzat Luis Enrique, qui, això no obstant, ha admès que la derrota contra la Reial Societat va ser “un cop” que els va afectar.

En aquest sentit, entendria que l'afició reaccionés amb “una mica de desencant” en el partit de demà contra l'Elx, si bé ha reiterat sentir-se “optimista i amb possibilitats reals” de completar una bona temporada.

Més hermètic s'ha mostrat sobre la seva relació amb Leo Messi, en “ni confirmar, ni desmentir” totes les informacions que han sorgit després que l'argentí fos suplent a Anoeta i s'absentés de l'entrenament de dilluns per una gastroenteritis. “No dono informació del que passa al vestidor”, ha ressaltat l'entrenador blaugrana, qui ha explicat que no tracta els jugadors “de la mateixa manera”, si bé ha volgut deixar clar que “hi ha unes normes comunes importantíssimes” que s'han de complir. “He negociat, he parlat, he estat permissiu en algunes coses que els jugadors m'han sol·licitat”, ha afegit.

En tot cas, i malgrat la convulsa situació a l'entorn blaugrana –“ens agradaria tenir un ambient més positiu a fora”, ha dit–, s'ha mostrat molt confiat en les opcions que el seu equip comenci a reprendre el vol en un mes de gener carregat de partits. “Segueixo igual d'il·lusionat que el primer dia, al revés, fins i tot més. Tinc un tracte exquisit amb tots els jugadors i veig l'equip en una línia molt positiva”, ha emfatitzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia