Barça

El Barça aplana el camí cap a quarts de final de la Copa del Rei

Els blaugrana s'imposen a l'Elx per 5-0 en el partit d'anada de l'eliminatòria al Camp Nou

Neymar marca el primer (34') i últim (59') gol del partit i Suárez (39'), Messi (44') i Alba (55') completen la llista

El FC Barcelona ha golejat l'Elx (5-0) en el partit d'anada de vuitens de final de la Copa del Rei de futbol. Dos gols de Neymar (34' i 59'), un de Luis Suárez (39'), un gol de penal de Leo Messi (44') i un de Jordi Alba (55') han donat la victòria als locals en el matx d'aquest dijous al Camp Nou.

El joc ha començat amb una certa indefinició dels locals i la resistència dels visitants que s'ha trencat poc després de la mitja hora, quan Neymar ha marcat l'1-0 (34') en una jugada amb Messi, Sergio Roberto i Luis Suárez.

El jugador uruguaià ha estat l'autor del segon gol (2-0), cinc minuts més tard. I just abans del descans, Messi ha transformat en el 3-0 un penal comès sobre Neymar.

Els blaugrana no s'han conformat amb aquest resultat i deu minuts després del començament del segon temps Jordi Alba ha aprofitat una assistència de Mesi per marcar el 4-0.

Neymar ha tancat el marcador amb el 5-0 al minut 60.

El resultat final ha estat balsàmic després d'un partit que s'ha disputat en un ambient enrarit, la mateixa setmana de la derrota a Anoeta i la destitució del director esportiu, Andoni i Zubizarreta, i un dia després que el president del club, Josep Maria Bartomeu, anunciés un avançament electoral a final de temporada.

El Camp Nou ha tingut una de les entrades més baixes de la temporada, amb menys de 30.000 espectadors, però això no ha impedit que una part de la grada animés Luis Enrique i un altre grup (més nombrós) ho fes a Messi.

Fitxa del partit

FC Barcelona (5):
Ter Stegen, Dani Alves, Piqué (Samper, 75'), Bartra, Jordi Alba (Adriano, 60'), Rakitic, Mascherano, Sergi Roberto, Luis Suárez, Messi i Neymar (Pedro, 66').

Elx (0):
Tyton, Damián Suárez, Pelegrín, Lombán, Roco, Edu Albácar, Coro (Aarón, 61'), Fajr, Pasalic, Cisma (Fragapane, 73') i Cristian Herrera (Jonathas, 61').

Àrbitre:
Fernández Borbalan (Col·legi andalús). Targeta groga a Damián (42'), Roco (45), Coro (58) i Pelegrín (78').

Partit de vuitens de final de la Copa del Rei disputat al Camp Nou davant 27.099 espectadors.