El Barça goleja l'Elx (0-6)

Piqué inaugura el marcador a la mitja hora del partit

Neymar i Messi marquen dos gols cadascun

Pedro aconsegueix el sisè en temps de descompte

El FC Barcelona s'ha endut aquest dissabte una aclaparadora victòria de la seva visita al camp de l'Elx (6-0) en la vintena jornada de la Lliga de futbol. Els golejadors del partit han estat Neymar i Messi, amb dos gols cadascun, i Piqué i Pedro, que han completat el marcador.

Els locals han defensat amb ordre durant la primera part i fins i tot ha pogut avançar la seva defensa. No ha estat fins al minut 35 quan Xavi ha aprofitat una errada de la defensa per llançar una pilota a Piqué, que aquest ha transformat en el 0-1.

Però el festival de gols tingut lloc a la segona part. Al minut 54 Messi ha transformat un penal de Pelegrín sobre Neymar per fer el 0-2. Tot seguit els valencians han perdut un home per la segona targeta groga a Fayçal Fajr.

A partit d'aquest moment ha començat una successió incessant de gols. Els dos següent han estat signats per Neymar, al minut 69 (0-3) i 71 (0-4), en dues jugades amb Messi. L'argentí ha arrodonit la seva actuació amb un cinquè gol a tres minuts del final. I ja en temps de descompte (93) Pedro ha marcat el 0-6 després d'un contracop de Neymar.

Fitxa del partit

Elx (0): Tyton; Damián Suárez, Pelegrín, Enzo Roco, Cisma (Albacar, m.59); Pasalic, Adrián (Lombán, m.70); Aarón (Coromina, m.81), Fayçal Fajr, Víctor; Jonathas.

FC Barcelona (6): Bravo; Montoya, Piqué, Bartra, Jordi Alba (Adriano, m.70); Mascherano (Busquets, m.70), Xavi (Sergi Roberto, min.72), Rafinha; Pedro, Neymar i Messi.

Gols: 0-1, m.35: Piqué. 0-2, m.54: Messi, de penal. 0-3, m.69: Neymar. 0-4, m.71: Neymar. 0-5, m.87: Messi. 0-6, m.93: Pedro.

Àrbitre: Clos Gómez (Col·legi aragonès). Ha mostrat targeta groga a Domingo Cisma, Pelegrín, Jonathas, Aarón i Fayçal (2), que ha estat expulsat al minut 55, per l'Elx; i a Mascherano i Jordi Alba pel Barcelona.

Partit corresponent a la vintena jornada de Lliga disputat a l'estadi Martínez Valero davant 28.235 espectadors.