Barça

Luis Enrique: “No em faig il·lusions pensant en les derrotes dels rivals”

Sense novetats a l'últim entrenament del FC Barcelona abans de jugar contra l'Athletic

L'entrenador blaugrana donarà la llista de convocats just abans de viatjar a Bilbao

Luis Enrique Martínez espera demà diumenge un partit complicat contra l'Athletic Club de Bilbao: “És un equip que pressiona molt bé, que no ens deixarà tranquils amb la pilota. Té bon joc aeri, et ve a buscar i et pot complicar la vida en les accions d'estratègia”.

No obstant això, el tècnic blaugrana ha volgut deixar clar: “No centro expectatives o il·lusions en derrotes dels rivals. Em centro amb què nosaltres guanyem els nostres compromisos, que ja ens costarà”. “Encara queda molta temporada. Penso que hi ha prou igualtat a la Lliga com perquè hi hagi sorpreses”, ha afegit.

El FC Barcelona ha fet aquest dissabte l'últim entrenament abans de viatjar demà a Bilbao, on s'enfrontarà a l'Athletic Club de Bilbao a les 21 hores.

El tècnic blaugrana ha dirigit una sessió que ha transcorregut amb normalitat i en la qual han participat tots els jugadors disponibles a excepció de Douglas Pereira, que s'ha exercitat al marge dels seus companys amb vista a recuperar-se de la seva lesió muscular.

L'equip es reunirà demà a les 10 hores a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, moment en el qual està previst que Luis Enrique doni la llista de convocats abans de viatjar a Bilbao.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia