Barça

Milloren les seves molèsties de Leo Messi

L'argentí es va perdre els dos amistosos de la seva selecció contra El Salvador i l'Equador a causa d'una inflamació al peu dret

Messi i Mascherano han realitzat avui carrera contínua i estiraments en solitari malgrat tenir festa fins demà

L'argentí Leo Messi millora de la inflamació del seu peu dret i intentarà treballar al mateix ritme que els seus companys a l'entrenament que el FC Barcelona realitzarà demà divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, segons ha informat aquest dijous el club blaugrana. 

Poques hores després d'aterrar a la capital catalana després d'uns dies concentrat amb la seva selecció, el ‘deu' blaugrana s'ha presentat a la Ciutat Esportiva amb Javier Mascherano, on han realitzat carrera contínua i estiraments en solitari malgrat tenir festa fins demà. 

Segons ha informat el FC Barcelona, l'argentí, que es va perdre els dos amistosos contra El Salvador i l'Equador a causa d'una inflamació al peu dret, ha millorat de les esmentades molèsties i intentarà incorporar-se a la sessió prevista per demà. 

Mentrestant, els seus companys han tornat avui als entrenaments per començar a preparar el partit de diumenge que ve contra el Celta de Vigo (21 hores). El tècnic blaugrana, Luis Enrique Martínez, ha pogut comptar amb la participació dels internacionals Marc André Ter Stegen, Rafinha Alcàntara, Ivan Rakitic i Marc Bartra. 

Aquest últim, que no ha jugat cap dels dos partits que la selecció espanyola ha disputat en l'última setmana, ha tornat als entrenaments en el seu moment de festa. 

De la seva banda, el belga Thomas Vermaelen ha tornat a realitzar part del treball amb la resta del grup, mentre que el davanter Munir el Haddadi ha estat l'únic membre del filial present a la sessió d'avui. 

L'equip tornarà a entrenar-se demà quan es preveu el retorn a la feina dels internacionals espanyols i s'aclariran els dubtes sobre les molèsties de Messi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia