El retorn del millor Bojan

El de Linyola, absent des de la primera jornada, rep l'alta mèdica

Henry, molt recuperat, entrarà en la llista però no jugarà de titular

Notícies molt positives les que es van viure ahir a Can Barça pel que fa als lesionats. Bojan Krkic, absent des de la primera jornada de lliga contra l'Sporting de Gijón per un trencament tendinós a l'abductor mig de la cuixa esquerra, ja té l'alta mèdica i, si Guardiola ho considera oportú, avui podria reaparèixer uns minuts contra l'Almeria. El contratemps per al davanter de Linyola va arribar quan es trobava en un gran moment de forma. El fet de ser un dels golejadors de la pretemporada i en la tornada de la supercopa d'Espanya contra l'Athletic de Bilbao va fer que Guardiola el premiés amb la titularitat en la primera jornada de lliga. No el va defraudar i va tornar a marcar convertint-se, a més, en el davanter que més vegades va xutar a porteria. Després, però, vindria la lesió que l'ha obligat a perdre's els últims sis partits entre lliga i Champions i el mundial sub-20 amb la selecció estatal. Ahir, però, ja va poder participar sense problemes en el penúltim entrenament abans de rebre l'Almeria al Camp Nou. En la sessió també s'hi va poder veure Gai Assulin.

Qui també tornarà a la convocatòria és Thierry Henry. El davanter francès, segons va explicar Guardiola, ja es troba molt millor de l'elongació a l'abductor de la cama esquerra que es va fer en la primera part contra el Màlaga i que va fer que es perdés el duel de la lliga de campions contra el Dinamo de Kíev. Tot i això, és gairebé impossible que aquests dos futbolistes siguin titulars. Les posicions del davant quedaran reservades a Messi, Ibrahimovic, Iniesta o Pedro.


Bojan es va lesionar quan estava en un gran moment de forma i quan havia marcat dos gols

Obsequi per la consecució del triplet

Després de l'entrenament d'ahir a porta tancada, els jugadors que formaven part de la plantilla de la temporada passada han rebut de mans del president del FC Barcelona, Joan Laporta, i del vicepresident esportiu, Rafael Yuste, un rellotge com a obsequi per la consecució del triplet. Lògicament, tots els futbolistes van rebre entusiasmats el present.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.