Barça

El Barça viatja a Florència sense Messi, Mascherano, Neymar i Alves

Abans de conèixer la llista de convocats, Luis Enrique ha fet aquest dissabte l'últim entrenament abans de l'amistós contra la Fiorentina

Els argentins Lionel Messi i Javier Mascherano i els brasilers Neymar da Silva i Dani Alves no viatjaran demà diumenge a Florència per disputar contra el Fiorentina l'últim partit de la Copa Internacional de Campions. Els quatre jugadors sud-americans es van reincorporar dijous passat als entrenaments, i el tècnic, Luis Enrique Martínez, els ha deixat fora de la convocatòria en considerar que encara no té ritme de competició. 

Tampoc no estan a la llista els centrecampistes Aleix Vidal i Ardan Turan, que no poden jugar fins a gener per la sanció de la FIFA. Aquest últim, a més, s'està recuperant d'un esquinç de turmell. 

A més, són baixa per lesió els defenses Douglas Pereira, Adriano Correia i Jérémy Mathieu. Douglas estarà dos mesos apartat dels terrenys de joc per un trencament al bíceps femoral que va patir durant la gira nord-americana, Adriano arrossega unes molèsties musculars i Mathieu s'ha entrenat avui amb una otitis, per la qual cosa els metges li han recomanat que no agafi un avió.

Els divuit convocats per Luis Enrique per al partit davant el conjunt italià són: Ter Stegen, Masip, Piqué, Vermaelen, Bartra, Jordi Alba, Rakitic, Halilovic, Sergio Busquets, Samper, Gumbau, Rafinha, Sergi Roberto, Iniesta, Pedro, Luis Suárez, Sandro i Munir.

Abans de conèixer la llista de convocats, el Barça ha fet aquest dissabte l'últim entrenament abans de l'amistós a Florència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.