Barça

Iniesta i Arda, amb febre, són dubte contra l'Athletic

El Barça realitza l'entrenament previ a la tornada de quarts de final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club de Bilbao

El FC Barcelona ha fet aquest dimarts l'entrenament previ a la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club de Bilbao amb les absències dels centrecampistes Andrés Iniesta i Arda Turan, tots dos amb febre. 

Si a l'entrenament d'ahir el jugador turc i Sergio Busquets no s'exercitaven a causa d'un procés febril, en la sessió matutina d'aquest dimarts el manxec també s'ha quedat a casa afligit de la mateixa malaltia. 

A diferència d'Arda i Iniesta, Busquets sí que ha assistit avui a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, on Neymar da Silva, que es va perdre l'últim partit de Lliga contra el Màlaga per unes molèsties als isquiotibials de la cama esquerra, s'ha exercitat al mateix ritme que els seus companys.

D'aquesta manera, l'entrenador blaugrana, Luis Enrique Martínez, haurà de confeccionar una llista de convocats en la qual compta amb els dubtes de Busquets, Iniesta i Arda, així com la baixa confirmada de Jordi Alba, que segueix recuperant-se d'una elongació al bíceps femoral de la cama dreta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia