Espanyol

“Sóc ambiciós i no signo acabar sisè en la lliga”

Espanyol. Kiko Casilla deixa clar que ara l'objectiu és assolir la quarta plaça, que dóna dret a jugar la Champions. “Som conscients del que podem fer, que és una oportunitat única”

Kiko Casilla és un dels homes més importants d'aquest 2012 per a l'Espanyol. El porter ha suplert amb rigor i sobrietat Cristian Álvarez sota els pals i la seva ascendència en l'equip és cada cop més gran. Per això ara s'erigeix en una de les veus més qualificades per valorar el moment que passa l'equip. Pel cap de tots gravita l'objectiu de la Champions i, lluny d'arronsar-se, ha mostrat la seva màxima ambició. “És clar que ser quarts sempre motiva, i també que hem d'anar, com sempre, partit a partit, i no pensar que ho tenim fet. Queden molts partits, i difícils, però sabem que si continuem així, amb la mateixa mentalitat, podem fer alguna cosa històrica”, assenyalava el porter d'Alcover. Casilla deixava patent el seu inconformisme i ara no apostaria per l'Europa League. “Sóc ambiciós, ser sisè en una lliga com l'espanyola està bé, però volem continuar quarts, i sabem que si fem bé les coses podem ser allà dalt. L'Europa League és una competició bonica, però com la Champions no n'hi ha cap”, argumentava amb fermesa. Mantenia els peus a terra però seguia el canvi de discurs que va encetar dimecres Mauricio Pochettino per obrir com a objectiu la via de la Champions: “Som conscients del que podem fer, que és una oportunitat única; som els primers que volem donar aquesta satisfacció a la gent, i estem convençuts que estarem fins al final lluitant per aquestes posicions, a tothom li agradaria sentir l'himne de la Champions a Cornellà. Però com més se'n parli, si després no passa, la decepció és més gran; hem de seguir partit a partit.”

Paper destacat


Casilla, ara titular, continua amb el seu discurs de perfil baix quan se li pregunta per les seves prestacions sota els pals. Encadena set partits defensant la porteria de l'Espanyol per la lesió de Cristian Álvarez, està brillant a un alt nivell i ha tapat la boca als seus detractors, que el consideraven un porter no apte per jugar a primera. “Sempre he dit que l'important de tot això, el que m'agrada de les bones actuacions, és ajudar l'equip. M'estan sortint les coses bé, no em puc queixar, és per estar-ne content. Però no es pot perdre pistonada, cal seguir així mentre es pugui,” va declarar el porter tarragoní sobre les seves prestacions actuals.

Titular de futur?


Cristian Álvarez és a la recta final de la seva recuperació i d'aquí a quinze dies podria tornar a la disciplina del grup. Un fet que obrirà el debat sobre qui ha de ser titular a la porteria. “No arribo tan enllà, vaig dia a dia, setmana a setmana, preparant-me per si he de jugar. No penso en el que passarà quan arribi; tant de bo es recuperi al més aviat possible, com la resta de lesionats, perquè els necessitem tots. No penso en el que passarà”, va concloure el d'Alcover.

Coutinho aposta per la Champions

Philippe Coutinho va estar ahir presentant, amb Thiago Alcántara, el trofeu MIC, i després de l'acte va fer declaracions sobre l'actualitat blanc-i-blava. El jove brasiler també aposta per la Champions. “El que vol la plantilla és anar partit a partit, però intentarem aconseguir ser a la Champions, és el que volem.” Ara el primer escull és el Llevant, demà. “El més important són els tres punts, encara que si jugo i a sobre marco serà fantàstic”, va dir el davanter.

Thievy i Álvaro, amb normalitat

Thievy Bifouma va donar l'ensurt en la sessió de dimecres a la tarda en rebre un fort cop al genoll, però ahir ja es va exercitar amb la resta del grup. Álvaro Vázquez també va tornar amb el grup després de perdre's la sessió de dimecres per una gastroenteritis. Ara mateix, Mauricio Pochettino té disponibles per al partit de demà contra el Llevant quinze jugadors del primer equip, però té les baixes per sanció de Thievy i Romaric i set lesionats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.