Espanyol

Final frenètic, però sense gols

Futbol. 1a catalana. En un duel directe per la salvació, el partit es va animar en el tram final, amb els porters com a protagonistes

Ripollet0


Guíxols0


El Guíxols no va aconseguir resoldre l'enfrontament contra el cuer, però tal com va anar el partit en el tram final, el punt l'ha de donar per bo. Perquè va ser el Ripollet el que va ser més a la vora de sorprendre en els últims minuts als ganxons, que sort van tenir de la fiabilitat sota els pals del porter Dani Castilla.

El partit va ser d'una espessor absoluta durant 70 minuts. En la primera part i en els primers compassos de la segona, ni oportunitats clares ni tan sols arribades. Tot es va concentrar en els 20 últims minuts, que va ser quan el partit es va trencar. Les dues primeres ocasions van ser dels locals, dos xuts de Marc Medina (72') i d'Oriol Vila (74') que el porter Olabide va rebutjar. En els últims minuts, però, la truita es va girar i Castilla va salvar un xut de Carlos (86'), una rematada de Carreras (89') i sobretot un xut de José Antonio (93') que haurien estat letals per a les aspiracions dels ganxons, que, com a mínim, van aconseguir estacar un punt.

GUÍXOLS: Dani Castilla, Cervera, Pedregosa, Tena, Pol Ros, Garrido (Pau Sala 56'), Menéndez, Carles Gómez (Moha 75'), Oriol Vila, Óscar Trigo (Marc Medina 46') i Peque. RIPOLLET: Olabide, Fortuny, Medina, Carreras, Òscar, Duran, Torcal, Jordi (Arnau 54'), Manolo Casto (Chema 77'), Carlos i José Antonio. ÀRBITRE: Carmona Martínez. T.G: Als locals Pol Ros i Oriol Vila, i als visitants Duran, Carlos i José Antonio. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 150 espectadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.