Espanyol

L'Espanyol goleja l'Elx a Cornellà-El Prat (3-1)

Els blanc-i-blaus s'imposen a l'equip valencià amb els gols de David López (2), Colotto (20) i Pizzi (57)

L'únic gol dels visitants el marca Fonts en pròpia porta (88)

L'Espanyol ha celebrat aquest diumenge els cent partits oficials a Cornellà-El Prat golejant l'Elx per 3-1. Els blanc-i-blaus han sentenciat un dels seus millors partits de la temporada amb els gols de David López, Colotto i Pizzi. L'únic gol a favor dels visitants ha estat en pròpia porta.

El primer gol dels locals ha arribat només començar el partit, al minut 2, quan David López ha rematat sense oposició un córner servit per Simão Sabrosa.

A partir d'aqui els d'Aguirre no han perdut intensitat en cap moment del partit. De fet, els valencians només han llançat una vegada entre els tres pals.

L'Espanyol gairebé no ha cedit la pilota durant el primer quart d'hora del partit, però la defensa il·licitana s'ha mantingut tancada i ha desmuntat diverses aproximacions blanc-i-blaves.

Però l'Espanyol ha continuat buscant el 2-0 i l'ha trobat al minut 20 en una jugada calcada a la del primer gol, però aquesta vegada ha estat Colotto el qui ha rematat el córner llançat un cop més per Simão.

El descans ha arribat amb el marcador en 2-0 però amb un Elx completament desaparegut i els pericos buscant el tercer.

El 3-0 ha arribat finalment al minut 57 de la mà de Pizzi, després de superar la defensa de Lombán i Botía.

Mentrestant, l'Elx continuava absent. El seu primer xut entre els tres pals no ha arribat fins al minut 68. Carlos Sánchez ha provat fortuna des de vint metres i ha obligat el porter Kiko Casilla a lluir-se.

En aquest moment el partit ja estava decidit i el tram ha estat un passeig per a l'Espanyol. De fet, l'únic gol a favor dels visitants l'ha marcat Fonts en pròpia porta gairebé en temps de descompte (88).