L'Espanyol cau davant l'Elx (2-1)

Dos gols de Jonathas (18 i 52) donen la victòria a l'equip local

Stuani transforma un penal en l'únic gol dels blanc-i-blaus (85)

L'Elx acaba el partit amb 9 jugadors per l'expulsió de Rodrigues i Cisma

L'Espanyol torna amb les mans buides de la visita al Martínez Valero i continua sense guanyar a fora de casa. L'Elx ha aconseguit aquest diumenge la seva primera victòria de la temporada al Martínez Valero per 2-1 contra els blanc-i-blaus i surt de la zona de descens.

Els dos equips han sortit a lluitar pel gol i el partit ha tingut ritme i intensitat. Durant la primera part els dos rivals han tingut oportunitats, però una rematada de cap de Jonathas al minut 18 ha permès als il·licitans anar al descans amb l'1-0.

Només arrencar la segona part (min. 52) el jugador brasiler ha tornat a superar Casilla després de recollir una passada de Víctor Rodríguez (2-0).

En l'últim quart d'hora de partit l'Espanyol ha tingut l'empat a les mans per l'expulsió de Garry Rodrigues i Domingo Cisme per doble groga als minuts 75 i 83. I tot seguit Stuani ha transformat en el 2-1 un penal xiulat per mans de Lombán.

L'Elx jugava amb 9 homes, però encara ha donat un últim ensurt als catalans quan Mosquera ha llançat un xut al pal en temps afegit.