Mauricio Pochettino

Entrenador de l'Espanyol

«Ha estat espectacular la manera com hem defensat»

«Aquest partit m'ha servit per veure que el meu equip té caràcter i personalitat»
«Amb l'expulsió, l'Espanyol poca cosa més podia fer, però ens ha faltat desequilibri»

Mauricio Pochettino es va desfer en elogis cap als seus jugadors per la intensitat que van posar en el joc i per la capacitat d'unir-se en un partit molt complicat arran de l'expulsió de Forlín en el minut 14. «Hem aconseguit un punt molt important després de jugar 80 minuts amb deu jugadors. Veient el partit, destaco la feina de tot l'equip, amb un treball immens i batent-se en cada pilota com si fos la darrera. És un punt merescut i és per estar orgullós dels meus jugadors.»

Pochettino i els seus homes es van haver d'adaptar a les exigències del partit, tot i que aquests no eren els plans del tècnic. «Aquest partit m'ha servit per veure que el meu equip té caràcter i personalitat i que fa pinya quan hi ha dificultats.» El tècnic va admetre que els seus plans «havien canviat radicalment amb l'expulsió» i va destacar la capacitat del seu equip per adaptar-se al joc. «En la segona part, sobretot, hem estat molt sòlids al darrere amb dues línies de quatre homes i hem pogut contrarestar un gran equip com el Vila-real. Ha estat espectacular la manera com hem defensat.» El preparador espanyolista va justificar la suplència de Verdú «per uns problemes físics» i va demostrar la seva aposta pels jugadors del planter. «Quan vaig signar ja vaig dir que comptava amb el planter. Ens hem de felicitar tots perquè hem sumat dos jugadors nous al nostre projecte.»

Valverde, contrariat.

L'entrenador del Vila-real es va lamentar de les ocasions fallades pel seu equip. «Ha estat increïble que no poguéssim guanyar. El problema no ha estat només la falta de gol, ens ha faltat desequilibrar quan l'Espanyol s'ha quedat al darrere i estem patint per això.» Del joc de l'Espanyol, l'extècnic espanyolista va destacar la bona tasca defensiva. «L'Espanyol ha complert amb la seva funció. Han tingut una ocasió, però amb l'expulsió poca cosa més podien fer perquè han jugat condicionats. A més, sabien que si se n'anaven a l'atac els podíem fer molt de mal.»


POCHETTINO


VALVERDE



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.