El Màlaga revifa i dóna un ensurt al Sevilla (2-2)

El Màlaga va oferir la seva millor versió aquesta temporada i va estar a punt de sorprendre el Sevilla. Fernando, exjugador del Betis, va inaugurar el marcador ben aviat i Duda, que jugava contra el seu exequip, va ampliar el resultat en arribar al descans.

El Màlaga tenia contra les cordes un Sevilla que, si hagués guanyat, s'hauria situat líder. Tot i no jugar bé, però, el conjunt que dirigeix Manolo Jiménez va gaudir de bones ocasions. Després de fallar-ne diverses en la primera meitat, va aparèixer el brasiler Luis Fabiano per establir l'empat amb dos gols després de la represa. Aquest resultat deixa un gust amarg a tots dos equips, ja que els allunya dels seus objectius, el títol i la permanència respectivament.

SEVILLA
2
MÀLAGA
2
SEVILLA:
Javi Varas; Konko (Sergio Sánchez, 72'), Squillaci, Dragutinovic, Fernando Navarro; Jesús Navas, Zokora, Renato (Kanouté, 55'), Perotti; Luis Fabiano i Negredo (Diego Capel, 72').
MÀLAGA:
Munúa; Manolo Gaspar, Jesús Gámez, Iván González, Mtiliga; Fernando (Valdo, 83'), Juanito, Apoño, Duda; Baha (Forestieri, 75') i Obinna (Edinho, 90').
GOLS:
0-1 (22') Fernando. 0-2 (45') Duda. 1-2 (58') L. Fabiano. 2-2 (75') L. Fabiano.
ÀRBITRE:
Teixeira Vitienes.
T.G.:
Luis Fabiano, Jesús Navas, Zokora, Diego Capel, Baha, Mtiliga i Forestieri.
T.V.:
Luque, que era a la banqueta (10').


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.