Silva manté vives les esperances del València en la copa

El canari va anotar un gol que dóna esperança als d'Emery

El Dépor havia deixat gairebé enllestida l'eliminatòria amb el 0-2

David Silva va reaparèixer just a temps, un cop recuperat de la seva lesió, per aturar una hemorràgia que semblava que no tenia remei. En un partit molt disputat, en què ni el Deportivo ni el València havien reservat jugadors, Andrés Guardado i Pablo Álvarez havien atestat dos cops en l'inici de la segona meitat que deixaven l'eliminatòria gairebé sentenciada amb el partit de tornada encara per jugar.

El resultat va obligar Emery a arriscar, que va fer entrar Manuel Fernandes, Silva i Vicente, i els valencians van reaccionar. Banega es va multiplicar en defensa i en atac i quan faltava un quart d'hora per al final, Silva es va trobar una pilota solta dins l'àrea i la va desviar evitant qualsevol reacció del porter Manu. Ja en els últims minuts, els locals van intensificar l'assetjament a la porteria dels gallecs i Bruno va estar a punt d'aconseguir l'empat amb una rematada de cap.

Tot i que l'1 a 2 ho deixa tot a favor del Dépor per assolir els quarts de final la setmana que ve a Riazor, el gol de Silva dóna una mínima esperança a un València que ha posat un èmfasi especial a fer un bon paper en la copa.

VALÈNCIA

1

DEPORTIVO

2

VALÈNCIA:

Moyà, Miguel, Maduro, Dealbert, Bruno, Marchena (Manuel Fernandes, 61'), Banega, Joaquín, Mata (Vicente, 74'), Villa i Zigic (Silva, 61').

DEPORTIVO:

Manu, Laure, Piscu, Ze Castro, Filipe (Manuel Pablo, 74'), Antonio Tomás (Iván Pérez, 82'), Sergio, Juan Rodríguez, Pablo Álvarez, Guardado i Riki (Adrián, 24')

GOLS:

0-1 (47') Guardado. 0-2 (55') Pablo Álvarez. 1-2 (73') Silva.

ÀRBITRE:

Velasco Carballo (col·legi madrileny).
T.G.:
Marchena, Dealbert, Filipe i Sergio.
T.V.:
Cap.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Diploma per a Èlia Canales

Girona/París
 

Corsaris de París

 
 

Or català 8 anys després

Sant Andreu de Llavaneres
 

Oriol Romeu torna a casa

Girona
 

El Nàpols, en el camí

Girona
 

Jordi Fernández els envia a casa

BADALONA / lillA (frança)
 

Sèries? Dues tasses

París / Girona