El Sevilla assalta el fortí del Mallorca(1-3)

Algun dia havia d'arribar i va ser ahir quan, després de deu partits consecutius guanyant a l'Ono Estadi, el Mallorca va perdre. Va perdre contra un Sevilla que, com sempre, va mostrar-se molt perillós en el joc per les bandes. I això que van ser els balears els que van avançar-se gràcies a Mario Suárez, que va rematar a gol una bona jugada de Borja Valero.

Un malentès entre Ayoze i Aouate, però, va permetre el Sevilla connectar-se ràpidament en el partit. Ni tan sols la injusta expulsió de Negredo va fer trontollar el conjunt de Jiménez, que en la segona part, amb igualtat numèrica per l'expulsió de Ramis, no va donar opció. Dragutinovic va sorprendre Aouate amb una falta lateral que va entrar per l'escaire i, tot seguit, Perotti va aprofitar una centrada de Jesús Navas per sentenciar un matx, que hauria pogut acabar amb golejada si Luís Fabiano hagués encertat entre els tres pals una rematada de cap. El Mallorca encadena, doncs, dos partits seguits caient, mentre que el Sevilla consolida la seva plaça de lliga de campions.

MALLORCA
1
SEVILLA
3
MALLORCA:
Aouate; Josemi, Ramis, Nunes, Ayoze; Julio Alvarez (Rubén, 46'), Martí, Mario Suárez (Varela, 79'), Castro; Borja Valero i Aduriz (Webó, 69').
SEVILLA:
Palop; Fazio, Stankevicius, Dragutinovic, Fernando Navarro; Jesús Navas, Zokora, Duscher (Romaric, 73'), Capel (Perotti, 55'); Renato (Luís Fabiano, 32') i Negredo.
GOLS:
1-0 (4') M.Suárez. 1-1 (22') Jesús Navas. 1-2 (55') Dragutinovic. 1-3 (61') Perotti.
ÀRBITRE:
Teixeira Vitienes.
T.G.:
Martí, Luis Fabiano i Rubén.
T.V.:
Negredo (24'), Ramis (46') i Zokora (89').


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.