Tres minuts canvien els rostres de l'Espanyol B i el Badalona

L'Espanyol B acaba empatant un partit contra el Badalona que en el minut 87 guanyava per 2-0

Vencent, els blanc-i-blaus haurien escapat del pou, però ara tornen a la zona de promoció de descens

Òscar Perarnau
TÈCNIC DE L'ESPANYOL B
«Hem fet mèrits per fer més de dos gols, no ho hem fet i ells han aconseguit remuntar»
«L'esforç dels meus jugadors és màxim però en algunes situacions ens falta una mica d'ofici i saber estar»
Toni Llebaria
TÈCNIC BADALONA
«Hagués estat injust marxar sense cap punt. Ha estat un molt bon partit»
«Aquest punt, per la manera com l'hem aconseguit, segur que serà un punt d'inflexió anímic»

L'Espanyol B d'Òscar Perarnau acumula vuit partits sense perdre (sis empats i dues victòries), però ahir va empatar en un partit contra el Badalona que mai de la vida se li hauria d'haver escapat de les mans. I és que el filial blanc-i-blau a tres minuts del final del partit dominava el duel contra els escapulats amb dos gols d'avantatge.

El primer temps va ser de color blanc-i-blau. Tant és així que en el primer minut del partit el conjunt local va veure com el travesser frustrava el primer gol en una pilota rematada de cap per l'andalús Javi López. L'oportunitat clara quan els espectadors encara s'estaven acomodant als seients va donar pas a uns minuts en què l'Espanyol intentava posar el joc i el Badalona mirava de mossegar sempre que podia plantar-se a les proximitats de l'àrea de Víctor Ibáñez. Sidibe, amb un xut des de la frontal de l'àrea en el minut 7, va obligar el porter local a desviar a córner la pilota amb la mà. El porter va tornar a estar inspirat en un xut d'Isaias i la rematada posterior de David Prats en el refús. Aquí s'acabaria la producció futbolística del Badalona en la primera part. En els vint minuts llargs per arribar al descans va ser l'Espanyol B qui va tornar a traduir el domini en ocasions. En el segon xut a porteria, Gabri va poder cantar gol. L'exdavanter del Girona es va trobar amb una pilota a la frontal i tal com li va venir va etzibar una volea que es va clavar a la xarxa dels escapulats. Un pal i un gol era fins llavors l'aportació ofensiva dels blanc-i-blaus. Brachi, dos minuts després del gol, va fer incrementar la llista d'ocasions amb un xut de falta que també va topar amb el travesser. L'andalús es va lamentar tant com el seu company Lucas Porcar en un xut creuat que va topar amb el porter Rubén després d'una bona jugada col·lectiva.

En el segon acte l'Espanyol B amb l'avantatge en el marcador va semblar que sortia més contemplatiu i amb la intenció de rematar la feina en una genialitat o un contraatac. Tot i així, els de Perarnau estaven ben plantats i no concedien ocasions al rival. Només un error d'Amat en un refús va deixar la pilota a les botes de David Prats, que tot sol davant Víctor Ibáñez va enviar la pilota fora de la porteria. Diuen que qui perdona ho acaba pagant i Juanjo, en la jugada següent, va sorprendre tothom amb una canonada des de fora l'àrea que va significar el segon gol dels blanc-i-blaus. L'enfrontament semblava dat i beneït però Toni Llebaria va jugar-se-la amb els canvis i la gosadia es va traduir amb premi. Els locals, per la necessitat imperiosa de victòria, van apostar per recular i intentar blindar la porteria de les fuetades agòniques del Badalona. Però l'estratègia els va sortir fallida. Un xut de David Prats en el minut 87 que va creuar la línia de gol va obrir el cel al Badalona i va omplir de temors els locals, que van acabar cedint una falta que els va condemnar a un empat signat per Robles. Un punt que ha tret el Badalona de la zona de promoció de descens que ocupava en aquell instant i que hi ha situat l'Espanyol B.

ESPANYOL B
2
BADALONA
2
ESPANYOL B:
Víctor Ibáñez, Brachi, Tito, Jordi Amat, Javi López, Azrack, Molina, Òscar Sielva (Juanjo, 55'), Luismi (Aitor, 90'), Lucas Porcar (Tello, 76') i Gabri.
BADALONA:
Rubén, Óscar Ramírez, Robles, Fran González (Pitu, 49'), Isaias, Sidibe, Víctor (Diego Torres, 78'), Larios, David Prats i Luis Blanco (Xavi Molist, 74').
GOLS:
1-0 (21') Gabri. 2-0 (69') Juanjo. 2-1 (87') David Prats. 2-2 (90') Robles.
ÀRBITRE:
Pinto Herrera.
T.G.:
Gabri, Óscar Sielva, Robles, Isaias, Larios i Xavi Molist.
T.V.:
Cap.
COMENTARI:
800 espectadors van presenciar el duel a la ciutat esportiva del RCD Espanyol.

L'Espanyol B rep un gol després de 489 minuts d'imbatibilitat

El gol de David Prats en el minut 87 va trencar la ratxa d'imbatibilitat de l'Espanyol B. El conjunt de Perarnau acumulava fins ahir quatre partits consecutius sense rebre un gol. Víctor Ibáñez no recollia una pilota del fons de la seva porteria des del minut 48 del duel de la jornada 25 a Ontinyent. En total ha estat 489 minuts sense encaixar cap gol i fins ahir només havia encaixat un gol en els darrers set partits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.