1a divisió

El Vila-real tampoc s'aixeca al Bernabéu

Primera divisió. L'equip de Mourinho fa servir el guió de Màlaga, amb tres gols en el primer temps, i deixa molt tocat Juan Carlos Garrido

vila-real0

madrid3

El Madrid va saber aprofitar-se de la debilitat del Vila-real sentenciant el partit en el seu tram inicial, i per primera vegada en el que va de temporada sense el protagonisme golejador de Ronaldo ni d'Higuaín, que ahir va tornar a visitar la banqueta.

No es va creure en cap moment el conjunt groc la possibilitat de respondre en el Santiago Bernabéu a la seva dolenta ratxa de resultats. Encongit, espantat per la pressió a la qual el va sotmetre el seu rival en els primers compassos del partit, va veure com en tot just 10 minuts havia llençat el matx a les escombraries. El primer avís arribaria amb un gol anul·lat a Sergio Ramos per fora de joc, quan només s'havien disputat dos minuts de joc, i als quatre l'equip castellonenc encaixaria el primer després de veure com Di María posava una pilota en safata a Benzemá perquè el francès inaugurés el marcador avançant-se a la sortida de Diego López. Però lluny de reaccionar, el Vila-real es va mostrar inerme, contemplant com seguien plovent les oportunitats per als blancs: una rematada després d'una altra; un servei des de la cantonada darrere d'un altre, fins que als deu minuts Kaká, de qui ara s'especula amb un possible retorn a la selecció brasilera, deixava el partit vist per a sentència amb un precís xut des de la vora de l'àrea.

Una agonia

No es va acabar llavors l'agonia per al Vila-real. El Madrid va seguir pressionant molt a dalt sobre el seu rival atemorit, amb la mateixa ambició dels primers minuts, i quan semblava que els de Garrido aconseguien desempallegar-se d'aquest domini dels blancs, els blancs van recórrer a la seva fórmula favorita: una ràpida contra que va culminar Di María, després que Benzemá li tornés el favor del primer gol amb una bona passada a l'espai. El descans acabaria per oferir una treva al Vila-real, que va tenir continuïtat en el segon temps quan el Madrid va decidir aixecar el peu de l'accelerador. Garrido es jugarà el coll contra el Rayo, i Rossi, que es va lesionar ahir, és dubte.

REAL MADRID: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Xabi Alonso (Coentrao, 80'), Khedira, Di María (Özil, 69'), Kaká, Cristiano Ronaldo i Benzema (Higuaín, 75'). VILA-REAL: Diego López, Zapata, Gonzalo, Musacchio, Catalá, Bruno, Borja Valero, Cani, De Guzmán (Camuñas, 51'), Rossi (Mario, 62') i Marco Ruben (Senna, 76'). GOLS: 1-0 (5') Benzema. 2-0 (11') Kaká. 3-0 (30') Di María ÀRBITRE: Pérez Lasa. T.G.: Xabi Alonso, Kaká; Marco Ruben, Catalá, Gonzalo.