1a divisió

El Vila-real guanya i allunya els fantasmes

Primera. El ‘submarí groc' va guanyar a un Sporting que ja és virtualment de segona

Amb la victòria d'ahir el Vila-real va agafar aire i ara només un desastre en les dues últimes jornades el pot fer baixar de categoria. El que virtualment ja és equip de segona divisió és l'Sporting de Javier Clemente, que sempre va anar a remolc del Vila-real i mai es va trobar còmode en el terreny de joc, segurament fruit de la pressió.

El duel a El Molinón va acabar amb l'afició de Gijón llançant objectes al terreny de joc i també amb picabaralles entre jugadors dels dos equips.


SPORTING2


VILA-REAL3


SPORTING: Juan Pablo, Damián Suárez, Botía (Andre Castro, 79'), Gregory, Alex Menéndez, Lora, Cruz, Óscar Trejo, De las Cuevas (Mendy, 56'), Sangoy i Adrián Colunga (Bilic, 60').

VILA-REAL: Diego López, Mario, Zapata, Mussachio, Jaume Costa, Marchena (Wakaso, 71'), Senna (Ángel, 61'), Bruno, Hernán Pérez (Gonzalo, 87'), Marcos Rubén i Borja Valero.

GOLS: 0-1 (18') Mario; 1-1 (38') Lora. 1-2 (42'). Senna, de penal. 1-3 (55') Hernán Pérez. 2-3 (84') Gálvez.

ÀRBITRE: Del Cerro Grande. Vermella a Javier Clemente (86') i al porter del Vila-real, César (92'). Grogues a Hernán Pérez, Botía, Gregory, Mario, Marchena, Gálvez, Damián, Wakaso i Gonzalo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.