1a divisió

Dos gols de Coro donen la victòria a l'Elx davant l'Espanyol

Els d'Aguirre perden 2-1 al camp Martínez Valero

El gol dels blanc-i-blaus és obra de Thievy

L'Espanyol ha perdut aquest dissabte davant l'Elx, que ha aconseguit la primera victòria de la temporada com a local, davant uns blanc-i-blaus que han estat derrotats gràcies a l'encert del davanter Ferran Corominas, Coro, amb dos gols ha fet perdre el seu antic equip.

Coro s'ha avançat al marcador al minut 39. El gol ha deixat tocat a l'equip de l'Espanyol, que ha perdut el seu lloc al terreny de joc i ha estat superat per un Elx que s'ha sentit molt còmode.

Els d'Aguirre han començat la segona part millor, amb un joc més ofensiu que ha donat resultats al minut 65, quan Thievy ha rematat des del punt de penal i ha empatat el partit.

Tot i ser millor, l'Espanyol ha vist com se li escapava el partit al minut 73, amb un gol després d'una gran acció de Coro que situava el partit 2-1, marcador que s'ha mantingut fins al final.