El Vila-real comença a mirar cap a dalt

Els de Valverde van golejar gràcies a vuit minuts bojos

Joseba Llorente (2), Pires, Rossi i Cani van ser els golejadors

A poc a poc, el Vila-real que entrena Ernesto Valverde va sortint del pou. Després de sumar la primera victòria en la lliga el cap de setmana passat contra el Màlaga, ahir va tornar a guanyar. Ho va fer amb una golejada d'escàndol, contra el Tenerife, que no aconseguia des de la temporada 1998-99.

El partit, però, no va ser tan clar per a l'equip local com indica el resultat, però amb vuit minuts bojos en la segona part, en va tenir prou l'equip de Valverde per sentenciar-lo. El partit va començar amb el Tenerife dominant al mig del camp, però amb el Vila-real colpejant en la seva segona arribada a la porteria de Sergio Aragoneses gràcies a una rematada de Joseba Llorente. El gol del Vila-real va provocar que els canaris encara dominessin més i disposessin de tres o quatre oportunitats per empatar molt clares, però ni Alfaro, ni Nino, ni Omar van estar encertats davant Diego López.

Els aficionats locals, acostumats a patir aquest curs, es preparaven per fer-ho en el segon acte, però la segona meitat va tenir un inici espectacular del Vila-real, que va sentenciar el partit en vuit minuts bojos gràcies als gols de Pires, Rossi i Joseba Llorente. Amb el partit del tot sentenciat, la resta de la segona part va sobrar, tot i que els aficionats del Vila-real encara van poder celebrar un altre gol en els últims minuts que va fer Cani. El Tenerife continua sense puntuar com a visitant.

A la fi del partit, Ernesto Valverde va voler destacar el paper del seu equip contra un Tenerife, del qual va assegurar que es tracta del «millor equip que ha passat pel Madrigal». I és que tot i les baixes de jugadors importants com ara Senna, Ibagaza, Nilmar i Cazorla, el conjunt de la Plana Baixa comença a semblar-se al de l'any passat.